slika
1 od 1

Makaze Za Voce , Alu 45M 690M

6.158 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
107
1
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Zorule
Član od 15.03.2019.
Svi oglasi

MAKAZE ZA VOCE , ALU 45m 690m

ŠIFRA: SMA 956308

MAKAZE ZA VOĆE , ALU 45mm/690mm

Specifikacija

  • Proizvođač: VARO VARO


  • Zemlja porekla: Belgija



Uživajte u lakoći sečenja voća uz MAKAZE ZA VOĆE! Ove makaze su dizajnirane sa posebnom pažnjom prema vašim potrebama, kako bi vam omogućile udobnost i efikasnost tokom sečenja. Sa širinom sečiva od 45mm i dužinom od 690mm, ove makaze su savršene za sečenje različitih vrsta voća.


Kao stručnjak za sečenje voća, znam koliko je bitno posebnu pažnju posvetiti izboru pravih makaza. Sa ovim modelom, ne samo da ćete dobiti visokokvalitetne makaze, već ćete dobiti i partnera koji će vam olakšati svaki zalogaj voća.


Kvalitetna izrada

Ove makaze su izrađene od aluminijuma, što im daje izuzetnu izdržljivost i dugotrajnost. Zahvaljujući tome, možete biti sigurni da će ove makaze trajati dugi niz godina, pružajući vam maksimalnu vrednost za vaš novac.


Ergonomski dizajn za lako sečenje

Dizajn ovih makaza je posebno prilagođen vašim potrebama. Sa ergonomskom ručkom i precizno usmerenim sečivom, ove makaze će vam omogućiti lako, precizno i efikasno sečenje svakog komada voća. Bez napora ćete seče svaku jabuku, krušku ili bilo koje drugo voće koje vam padne na pamet.


Univerzalna upotreba

MAKAZE ZA VOĆE nisu namenjene samo za sečenje voća, već su i veoma praktične za rezanje drugih namirnica. Bez obzira da li želite da isečete povrće, meso ili sir, ove makaze će zadovoljiti sve vaše potrebe. Sa ovim univerzalnim alatom, možete biti sigurni da ćete postići izvanredne rezultate bez obzira na namirnicu.


Izuzetna sigurnost

Vaša sigurnost je naša najviša prioriteta. Ove makaze su dizajnirane sa posebnim naglaskom na sigurnost korisnika. Sa oštrim sečivom i pouzdanim mehanizmom zaključavanja, ove makaze će vam omogućiti sigurno korišćenje bez ikakvog straha od povreda.


Prednosti:

  • Izrađene od aluminijuma za izuzetnu izdržljivost

  • Ergonomski dizajn za lako sečenje

  • Univerzalna upotreba za različite namirnice

  • Visok nivo sigurnosti



Neka sečenje voća postane pravo zadovoljstvo uz MAKAZE ZA VOĆE! Uz njihovu izdržljivost, komfor i bezbednost, ove makaze će vam pružiti najbolje iskustvo sečenja koje ste ikada imali. Ne oklevajte, već poručite svoj par sada i uživajte u jednostavnom i preciznom sečenju voća!




ID Oglasa: #161602802
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.