slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Meco Elevarde ručna punjiva duvaljka , 100W neispravna

26 €

Novi Sad
Neispravno ili oštećeno
Dostupno odmah
105
3
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Miroslav
Član od 22.11.2011.
Svi oglasi

NAPOMENA :   Nove duvaljke u full pakovanju se prodaju kao neispravne , ne rade a ja nisam majstor i neću da gubim vreme na njih . Ko se razume i misli da može da popravi može da ima dobru duvaljku po maloj ceni . NA STANJU IMAM 3 NEISPRAVNE U FULL PAKOVANJU , CENA JE NA KOMAD !   Na sve 3 dajem dodatni popust .  

 

  • Visok pritisak:  ova električna duvaljka sa komprimovanim vazduhom može odmah i kontinuirano izduvati vazduh pod visokim pritiskom. Ovaj duvač prašine visokih performansi ima maksimalnu brzinu od 45000 o/min i jaku silu duvanja. Može ukloniti prašinu i prljavštinu sa svih elektronskih uređaja kod kuće ili u kancelariji.  Kada je baterija prazna, vetar će biti slabiji, pa ga napunite na vreme!
  • Bežični dizajn i lagan:  ovo bežično čišćenje računara u spreju sa komprimovanim vazduhom koristi bežični dizajn i ABS materijal i teži samo 390 grama.  Pritisnite i držite prekidač 3 sekunde da uključite i držite dugme 2 sekunde da isključite Prenosiv, lagan i jednostavan za upotrebu, tako da možete lako manipulisati usisivačem.
  • Postavljanje dvije brzine i dizajn prstenastog svetla】Ovaj električni kompjuterizirani sakupljač prašine ima de brzine podešavanja: 23,8 m/s pri maloj brzini i 25,7 m/s pri velikoj brzini. Sa dizajnom prstenastog svetla, može se bolje čistiti na tamnim mestima ili noću.
  • Zaštita životne sredine:  alternativa komprimovanom vazduhu.  Naši uređaji za čišćenje računara su ekološki prihvatljivi i nude održivo čišćenje visokih performansi.  Dugoročno, možete uštedeti novac i izbeći rasipanje.
  • Višenamenski:  Opremljen sa dvije mlaznice, pogodan za različite uređaje.  Sa okruglom mlaznicom, puhalo za prašinu se može duvati na površinu, četka se koristi za dubinsko čišćenje.  Može se koristiti za sve skupe elektronske uređaje kao što su računari, laptopi, tastature, sofe, fotokopir aparati, kamere, automobili itd.

U pakovanju pored duvaljke dobijate i 2 mlaznice , usb kabel za punjenje i uputstvo .  

ID Oglasa: #160477976
Informacije
Pakete šaljem PostExpress-om ili  DExpress-om  , o trošku kupca .

 

Moguće je lično preuzimanje u Novom Sadu , Veterniku ili Futogu .

 

Na nove uređaje dajem garanciju na ispravnost od 3 dana po prijemu robe  , koliko smatram da je sasvim  dovoljno da se ustanovi ispravnost iste .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.