slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Oscilirajuca Prskalica za zalivanje - Gardena M

3.990 din

Beograd | Zvezdara
Korišćeno
Dostupno odmah
211
6
pre 7 dana
Odgovara na 80% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog
Oscillating Sprinkler AquaZoom M

 

Napomena: Korisceno, ispravno.  

 

  • Precizno, fleksibilno i ravnomerno zalivanje za travnjake srednje veličine
    AkuaZoom M iz GARDENA će se sigurno pokazati neophodnim, posebno kada sunce sija. Oscilirajuća prskalica može osigurati da se površina travnjaka od 9 do 250 m² uvek ravnomerno i precizno snabdeva vodom bez stvaranja lokvi. Uživajte u svakom inču leta.
    Kada ga jednom upotrebite, obilje konfiguracionih opcija će se sigurno zadovoljiti. Koristite klizače za podešavanje opsega (3–18 metara), širine prskanja (3–14 metara) i protoka vode kako biste osigurali da se zalijevaju samo predviđena područja. Ako želite, možete čak i zaliti samo jednu stranu. Korisni pomoćnik će održati vaš travnjak u formi. Njegova dva izuzetno široka oslonca osiguravaju da čvrsto stoji. Materijali visokog kvaliteta, poput metala, koriste se u Made in Germani AkuaZoom M kako bi uređaj bio izdržljiv i otporan. Kao rezultat toga, UV zračenje i mraz nisu problem za uređaj, dok je kvalitet materijala podržan impresivnom 5-godišnjom garancijom proizvođača.
    Pored toga, za čišćenje se koriste inovativne metode. Voda prirodno sadrži kreč, tako da se naslage kreča ponekad mogu formirati na mlaznicama za prskanje. Međutim, pošto su mlaznice napravljene od meke plastike, lako se mogu očistiti brisanjem prstom. Pored toga, čestice prljavštine se hvataju u integrisani metalni filter bez rđe tako da ne završe u AkuaZoom M. Potrebno je samo da otvorite priključak za vodu da biste ga izvadili, a zatim ga možete lako ukloniti i isprati ugasite ga pod tekućom vodom.

Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

ID Oglasa: #144714294
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.