slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Rasterivač životinja solarni ultrasonični

60 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
84
5
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

Osetljivost i učestalost ovog uredjaja mogu se podesiti u skladu sa uputstvima kako bi se povećao opseg zaštite i sprečile mačke i druge štetočine (psi, lisice, veverice, itd. ).

Infracrveni PIR senzor pokreta sa uglom do 110 stepeni i dometom detekcije do 10 metara. Kada se detektuje životinja koja se kreće, rasterivač se aktivira i emituje zvuk visoke frekvencije koji iritira male životinje.

Ultrazvučni odbojnik životinja podržava solarno napajanje i USB punjenje (uključujući 3 AA baterije i USB kabl za prenos podataka). Molimo da u potpunosti napunite bateriju pre prve upotrebe da biste produžili vek trajanja baterije.

Ovo ultrazvučno sredstvo rasteruje sve vrste životinja postavljanjem različitih frekvencija, bez zamki, bez ubijanja. Ljudi sa boljim sluhom mogu da ga čuju, pa usmerite repelent na oblast koju želite da zaštitite i dalje od gužve.

Ultrazvučni odbojnik štetočina ima IP44 vodootporni dizajn, tako da uređaj može izdržati kišu, sneg, led i vetar. Napomena: Nemojte ga uranjati u vodu kako biste sprečili da uređaj zarđa.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #158619438
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.