slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Reflektor za rast biljaka - 2 kraka - NOVO - Swiss

4.680 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
3
2
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Amazon Novi Sad
Član od 29.06.2020.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

COKOLILA 2 k T5 lampa za biljke LED, 42 cm punog spektra LED lampa za uzgoj za zatvorene biljke, svetlo za biljke sa reflektorom/funkcijom lanca za setvu, staklenik, police za uzgoj


Nadogradnja punog spektra: COKOLILA LED lampa za uzgoj nudi sobnim biljkama zamenu punog spektra sunčeve svetlosti na 380-800 nm. Posebno se dodaju crvene LED diode sa 630-660nm, čineći spektar bogatijim i efikasnijim, što je dobra opcija za visoku efikasnost i uštedu energije. Savršeno za sadnju biljaka, rast, cvetanje i voće.
Ušteda: dizajn reflektora može povećati izlaz svetlosti od 42 cm do 20 do 25%. Zamenjuje 50V HPS za svetlosni rast, pomaže u uštedi do 50% energije. Oklop našeg svetla je napravljen od 100% aluminijuma, što obezbeđuje visoko efikasno rasipanje toplote. Obezbeđivanje dužeg veka trajanja LED čipova.
Nezavisna kontrola i funkcija lanca u nizu: biljno svetlo je opremljeno nezavisnim prekidačem za uključivanje/isključivanje na svom aluminijumskom kućištu, pomoću kojeg se svaka lampa može pojedinačno kontrolisati. Super tanak i lagan, može spojiti do 5 cevnih lampi zajedno. Grov lampa ima 2 priključna kabla i 2 utikača. Oba mogu lako pomoći u povezivanju više svetla zajedno za veću pokrivenost bez potrebe za ožičenjem i remodeliranjem.
Jednostavna instalacija: i plafonska i ovjesna instalacija. Možete instalirati lampu za rast pomoću priložene trake, kopči i vezica za kablove. Podesite rastojanje između biljaka i svetala lako i praktično pomoću podesivog žičanog užeta.


U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom. 15

 

ID Oglasa: #165907477
Informacije

U oglasima imam veliki izbor opreme za kompjutere i telefone, opreme za domaćinstvo i automobile itd, tako da sam siguran da ćete naći još nešto zanimljivo za vas. Pravo na reklamaciju imate 15 dana od prijema paketa. Lično preuzimanje na mojoj adresi na Telepu, a slanje Postexpresom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.