slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Solarni automatski sistem za zalivanje ANSETO

7.999 din

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
139
5
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
VindictaVendor
Član od 22.09.2023.
Svi oglasi
[Pogodan podeljeni dizajn] Solarni panel i tajmer imaju podeljeni dizajn, što čini navodnjavanje praktičnijim i ima širi spektar primena. Pogodni su za automatsko zalivanje biljaka u navodnjavanju travnjaka, terasa, bašta, navodnjavanja povrća, visećih korpa, saksijskih biljaka, cvetnih leja, plastenika i drugih mesta.
[Solarni sistem za automatsko navodnjavanje] Koristeći tehnologiju solarnog napajanja, veliki kapacitet solarnih modula i dobra otpornost na vodu produžavaju životni vek kompleta za navodnjavanje kap po kap, a podesiva orijentacija omogućava sveobuhvatan prijem sunčeve svetlosti. Ako ste uključeni na odmoru ili poslovnom putu, naš sistem za navodnjavanje će vam pomoći, rešiti vaše probleme sa navodnjavanjem i biće vam odličan pomoćnik u vašoj bašti.
[Dizajn sa podesivim protokom] AnseTo sistem za navodnjavanje ima 12 režima navodnjavanja i jednostavan za instalaciju i upotrebu. Različite biljke imaju različite stope apsorpcije, omogućava duboko navodnjavanje kap po kap i može uštedeti do 70% vode. koji sprečava prekomerno zalivanje i obezbeđuje zdravije biljke, odličan je za naučno baštovanstvo i savršen za vaša kratka poslovna ili duga putovanja.
[Inteligentan automatski alarm] Solarni sistem za navodnjavanje je opremljen senzorom za nivo vode, ako je pumpa ili filter za vodu blokiran ili voda nije dovoljna, solarni sistem za navodnjavanje će pištati da vas podseti, a zatim očistite pumpu ili filter ili dodajte vode kako bi solarni sistem za navodnjavanje ponovo radio.
[Proizvod uključuje] Pružamo vam kompletan komplet za navodnjavanje kap po kap, uključujući solarne module, tajmer, crevo od 15m, glavu 15, glavu 15T, anti-sifon, filter i priručnik.

 
! ! ! A K C I J A  A K C I J A  A K C I J A  A K C I J A ! ! !
! ! ! ZA KUPOVINU VEĆU OD 6000 DINARA DOBIJATE POKLON ! ! !


POGLEDAJTE SVE OGLASE

 

Za poručivanje je potrebno ostaviti podatke u formatu:  

Ime i prezime,  

Adresa,  

Kontakt telefon 

 

Dostava za 1 do 2 radna dana
             ▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌                                                             
         ▄▄██▌█                                                            
▄▄▄▌▐██▌█ Post Express ili AKS                                                         
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌                                                          
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀ <  
ID Oglasa: #161831650
Informacije
Predmeti su nekorišćeni i uglavnom uveženi iz EU (sem ako je drugačije naglašeno u oglasu), većinu proizvoda i testiramo pre slanja

Pogledajte sve naše oglase

  • Slanje AKS-om, BEX-om, PostExpress-om (po dogovoru)
  • Lično preuzimanje u Beogradu
  • Garancija na ispravnost, ako nešto nije u redu rešavamo u najkraćem roku
  • Viber / WhatsApp

Kontakt: 0659456571
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.