slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Villager Akumulatorske makaze za orezivanje VBP 20

34.000 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
467
4
danas
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Princv online
Član od 14.01.2014.
kp izlog

Akumulatorske makaze Šifra artikla: 068244
Poluprofesionalne VBP 20 aku makaze su jedine u ponudi koje ne zahtevaju priključni kabl. Zahvaljujući bateriji, one olakšavaju rukovanje. Sa svojih 900 grama težine, idealne su za korišćenje u orezivanju, baštovanstvu i vinogradarstvu. Pored toga, VBP 20 je opremljen podmazivačem koji omogućava lako i efikasno podmazivanje glave za sečenje bez rasklapanja alataPoluprofesionalne VBP 20 aku makaze su jedine u ponudi koje ne zahtevaju priključni kabl. Zahvaljujući bateriji, one olakšavaju rukovanje. Sa svojih 900 grama težine, idealne su za korišćenje u orezivanju, baštovanstvu i vinogradarstvu. Pored toga, VBP 20 je opremljen podmazivačem koji omogućava lako i efikasno podmazivanje glave za sečenje bez rasklapanja alataPoluprofesionalne VBP 20 aku makaze su jedine u ponudi koje ne zahtevaju priključni kabl. Zahvaljujući bateriji, one olakšavaju rukovanje. Sa svojih 900 grama težine, idealne su za korišćenje u orezivanju, baštovanstvu i vinogradarstvu. Pored toga, VBP 20 je opremljen podmazivačem koji omogućava lako i efikasno podmazivanje glave za sečenje bez rasklapanja alata. . . .
- Li-ion baterija, 2 × 2Ah
- Punjač
- Kofer
Težina pakovanja 2.6 kg Brend Villager Tip baterije Li-ion Napon 14.4 V Kapacitet baterije - el. /aku. uređaji 2 Ah Prečnik sečenja - alati za orezivanje 25 mm

Poluprofesionalne VBP 20 aku makaze su jedine u ponudi koje ne zahtevaju priključni kabl. Zahvaljujući bateriji, one olakšavaju rukovanje. Sa svojih 900 grama težine, idealne su za korišćenje u orezivanju, baštovanstvu i vinogradarstvu. Pored toga, VBP 20 je opremljen podmazivačem koji omogućava lako i efikasno podmazivanje glave za sečenje bez rasklapanja alata.

ID Oglasa: #119303288
Informacije
cena nekih artikala je sklona promeni jer  zavisi od uvoznika i dobavljaca, svakako u slucaju promene obavezno obavestavamo pre slanja, isto vazi i o trenutnoj dostupnosti artikla
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.