slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

WiFi automatski sistem za zalivanje za biljaka u saksijama

3.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
79
4
pre 14 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Safe Shop Novi Sad
Član od 05.02.2022.
Svi oglasi
Odličan proizvod po maksimalno povoljnoj ceni. Proizvod je uvezen iz Nemačke i predstavlja pravu stvar baš za Vas, plaćanje je moguće izvršiti lično, putem žiro računa ili pouzećem, prilikom preuzimanja putem Post expressa. Za sve informacije slobodno pozovite na kontakt telefon 064\420-1395, pošaljite poruku na sajtu, SMS poruku ili putem vibera. Srećnu kupovinu Vam želim!


Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 1. Dvostruka pumpa/jedna pumpa Automatski uređaji za zalivanje biljaka: Svaka pumpa se može podesiti sa različitim vremenom zalivanja i intervalom zalivanja, odvojenim zalivanjem biljaka sa različitim potrebama za vodom. Jedna pumpa za vodu više za sipanje 10 saksija više od običnih modela. Uživajte u vašim biljkama da uspevaju i rastu zdravo uz sistem sa dve pumpe.

2. Ušteda vode i jednostavan za korišćenje: Uređaj za kućnu biljku ima jasan digitalni displej, dugmad se lako identifikuju, lako se postavljaju i instaliraju za 5-10 minuta. Hidroponski komplet je opremljen sa 10/15/20 T - u obliku konektora, mogu se brzo povezati bez ikakvih alata. Ovaj pametni sistem za navodnjavanje koristi kapajuće korenje za napajanje vodom, koristi 70% manje vode od tradicionalnih glava za prskanje i kap po kap, zalivanje na mestu samo tamo gde je potrebno, što vaš sistem kap po kap čini odličnim za uštedu vode u uslovima suše.
3. Dva metoda napajanja: Pokretanje našeg unutrašnjeg sistema za zalivanje od 4 kom AA baterije ili adaptera kao izvora napajanja. Kada je baterija slaba, automatski zalivač biljaka će automatski zaustaviti zalivanje da bi se zaštitio. Podesite uređaj za zalivanje 1 minut svaki dan, može da radi oko 5 meseci kada koristite baterije. Kada putujete, više ne brinete o napajanju sistema za navodnjavanje, što obezbeđuje zdrav i siguran rast naših sobnih biljaka.

4. Inteligentna podešavanja: Možete podesiti potrebnu učestalost i trajanje navodnjavanja za sistem navodnjavanja. Vreme navodnjavanja je opciono od 0 do 999 sekundi, vreme intervala je opciono od 0 do 999 sati. Jednom programirana, podešavanja će se automatski čuvati u internu memoriju. Prilagođeni programi i podešavanja ostaće u memoriji čak i ako je napajanje isključeno. Neće biti potrebe da se reprogramira tajmer za vodu svaki put kada se menjaju baterije.

5. Specijalni dizajn: Zalivanje biljaka ima slobodan izbor kontejnera za skladištenje vode, nema fiksnog ograničenja slavine, možete zaliti gde god želite. Uređaj je ugrađen u usisnu pumpu, 2,5 metara podizanja, nema potrebe da brinete o razlici u visini saksije i ne može se koristiti. Odlično za urbane terase i balkone, zatvorenu malu baštu, travnjake.

6. Digitalni LED ekran: Sa četiri dugmeta za programiranje, LCD ekranom koji se lako čita i 3 indikatorska svetla, potrebno je nekoliko minuta da se prilagodi ciklus zalivanja prema uputstvima.

Specifications:
Watering time: 0 ~ 999s optional
Optional time interval: 0 ~ 9900 H
Product Name: automatic flower watering device
Size: 9.7 * 8.5 * 8.5cm
Rated voltage: 5V
Rated current: 720mA
Power: 3.6W
Adapter: DC5V 1a dc002 3.5 / 1.3
Maximum water pressure: ≥ 30psi (200KPa)
Flow: 0.3-0.8lpm
Lift: ≥ 2.5m
Working temperature: 0-50 ℃

K10
ID Oglasa: #161399792
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.