slika
1 od 1

Bahama garnitura od prirodnog ratana Apricot crvena

32.990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
27
1
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Saša
Član od 09.10.2016.
Svi oglasi

Šifra: l-1BAH-CRVENA

 

Bahama garnitura od prirodnog ratana Apricot crvena je baštenski set koji će svojom estetikom zadovoljiti i najzahtevniji ukus. Nežne, oble linije naslona, u kombinaciji sa mekim jastucima boje ekri daju garnituri Bahama elegantan izgled, koji će se odlično uklopiti u vašem vrtu ili dnevnoj sobi. Garnitura Bahama napravljena je od prirodnog ratana, boje meda. Baštenska garnitura ratan Honey Bahama se sastoji do okruglog stola, dve stolice sa naslonima za ruke i dvoseda. Ploča stola napravljena je od prozirnog kaljenog stakla. Komplet čine dvosed, dve fotelje i okrugli stočić u kombinaciji bež i bele boje.

Ostale karakteristike Bahama garnitura od prirodnog ratana Apricot crvena:
Set čine: 2 stolice, sto za kafu, sofa
Dimenzije stolice: 70x68x71cm
Dimenzije sofe: 113x68x71cm
Dimenzije stola: dia. 57cm H: 50cm
Kaljeno staklo dia. 60cm
Debljina stakla: 5mm
Materijal: prirodni ratan
Boja: zlatno braon – boja meda

 

Novo!

Isporuka brzom poštom

ID Oglasa: #165384920
Informacije

Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje. Takođe, zbog velikog broja artikala i čestih izmena cena, postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.

Stoga Vas molim da me prvo kontaktirate (kp poruka, poziv, sms, viber) radi provere trenutnog lagera i provere trenutne cene željenog proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.