slika
slika
slika
slika
1 od 4

Baštenska garnitura Royal Garden

650 €

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
270
7
pre 11 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Nesa 063322733
Član od 25.09.2011.
Svi oglasi

FOTOSI SU AUTENTIČNI. Baštenska garnitura izuzetnog kvaliteta Made in Germany, od renomiranog proizvodjaca MWH Royal Garden koja nema dodira sa Kinom. Visoko kvalitetna zaštita garantuje dug vek ovoj garnituri.

Elegantne izuzetno komforne i udobne stolice prelepog dizajna od MWH Royal Garden Primero.

Stolice su uradjene od debelozidnih cevi koje daju potrebnu čvrstinu i koje nisu limitirane težinom korisnika. Sve druge stolice koje se nude na trzištu mogu samo da liče na ove stolice ali kvalitet nije za poredjenje. Bez bojazni da će doći do savijanja ili pucanja što je uobičajeno za jeftine kineske stolice koje samo liče na ove. Visok naslon i širok sedalni deo garantuje izuzetan komfor svakom korisniku. Nasloni oblozeni tikovinom koji pored udobnosti daju i notu luksuza.

Otporne na sve vremenske uslove. Veoma lako se sklapaju i skladište. Zauzimaju minimalno prostor.

Komforan sto dimenzija 190cm x 105cm obezbedjuje vrhunski komfor. Odličnog kvaliteta, jak, stabilan. Konstrukcija od visoko kvalitetnog ekspandiranog metala. Otporan na sve vremenske uticaje.

Sa ovom garniturom ste mirni decenijama.

ID Oglasa: #164915534
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.