slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Baštenske Stolice od Kovanog Gvožđa

100 €

Paraćin
Kao novo - nekorišćeno
183
2
pre 4 dana
Nenad online
Član od 05.04.2011.
Svi oglasi

Verujemo da ste i sami svesni da kovano gvožđe nije i nikada neće izaći iz mode!  

Kako god da ste zamislili izgled vaše bašte ili dvorišta, ove stolice će se uklapati uz bilo koji eksterijer, pre svega jer dajemo mogućnost za određenim izmenama i usklađivanjem dizajna stolice sa potrebama vašeg spoljašnjeg prostora.  

Na slici broj 2 vidi se kako stolice izgledaju u bašti jednog restorana (Lokacija - Koliba Grza)

Podvrgnute procesu toplog cinkovanja, a zatim obložene plastifikacijom kao završnim slojem, dobile su jaku estetsku notu ali i dugovečnost, tj. da ni u kom slučaju ne mogu odoleti rubu vremena pojavom korozije ili bilo kakvog oštećenja.  

Stolica je izrađena od punog kovanog materijala, ne postoji mogućnost da se polomi, zarđa, ili da je oduva vetar kao što je to slučaj sa mnogim "baštenskim" stolicama koje se danas prodaju po internetu, a čija se cena još malo pa poklapa sa cenom ovog proizvoda.

Tako da, ukoliko tražite dugoročno rešenje, stolice koje više nikada nećete morati da menjate, a koje će neminovno dati jedan divan izgled vašem spoljašnjem prostoru, pozovite nas na broj 063 774 33 22 i poručite ih još danas.  

Sve najbolje, čujemo se!  

NesaDizajn

ID Oglasa: #166216137
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.