slika
1 od 1

Jungle baštenski set plastični sa jastucima PE ratan

15.990 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
179
13
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Saša
Član od 09.10.2016.
Svi oglasi

Šifra: a-1079737

 

Jungle set plastični sa jastucima je set baštenskog nameštaja klasičnog svedenog dizajna. Napravljen je od kvalitetnog materijala koji odlično podnosi uticaje sunca i vode. Ovaj baštenski nameštaj sastoji se od malog kafenog stočića, dve udobne fotelje i velikog dvoseda. Fotelje i dvosed poseduju mekane udobne jastuke. Težina ovog seta baštenskg nameštaja je mala, tako da ćete ga lako moći premeštati u onaj kutak dvorišta u kojem Vam treba.

Ostale karakteristike Jungle set plastični sa jastucima:
– Kilimanjaro set sa jastucima
– Boja jastuka: siva
– 2 fotelje, dvosed i 1 četvrtasti sto
– Dimenzija fotelje: 63 × 58 × 74 cm
– Dimenzija dvoseda: 121 × 58 × 74 cm
– Dimenzija stola: 59 × 46 × 40 cm

 

Novo!

Isporuka brzom poštom

ID Oglasa: #165384394
Informacije

Svi proizvodi su deo ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje. Takođe, zbog velikog broja artikala i čestih izmena cena, postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.

Stoga Vas molim da me prvo kontaktirate (kp poruka, poziv, sms, viber) radi provere trenutnog lagera i provere trenutne cene željenog proizvoda.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.