slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Ležaljke

10.000 din

Pirot
Kao novo - nekorišćeno
4.316
72
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Nemanja
Član od 22.12.2017.
Svi oglasi
Novi model ležaljki na tržištu! ! !

Ovaj model ležaljki ne možete naći na tržištu jer smo mi prvi koji ga izrađuju. . .
Napravljen je tako da sa uživanjem možete da se sunčate, odmarate ili provodite slobodno vreme u vašim baštama, dvorištima ili pored vaših bazena i to u 5 položaja koje poseduju naše lezaljke, a koji se menjaju za par trenutaka. . .
Poluga pomoću koje se menja položaj je od polučeličnog gvožđa te garantujemo sigurnost i bezbednost prilikom ležanja. . .
S obzirom da ležaljke poseduju točkove na krajevima, lako mogu da se prebacuju sa jednog mesta na drugo, bez umaranja ili pomoći drugog lica. . .
Ležaljka na sredini ima jos jedan par nogu zbog stabilnosti. . .
Kao još jedan dokaz garancije za udoban odmor na ležaljkama je i jastuk od sundjera debljine 5cm, koji se izradjuje od platna koje odbija vodu i čija je cena 5000 dinara. . .
Ležaljke su dimenzija 200x61x30cm. . .
Izrađuju se od punog drveta prve klase . . .
Navedene ležaljke farbamo u boji po želji kvalitetnim bojama koje odbijaju UV zrake i vodu, te u slučaju elementarnih nepogoda i jakih sunčevih zraka nije potrebno pomeranje, pokrivanje ili drugi vid zaštite. . .
U ponudi su i klub stočiči te uz kupljene dve ležaljke na poklon dobijate klub sto koji se oblikom i dimenzijama savršeno uklapa uz ove ležaljke. . .
Cena ležaljke je 10000 dinara, dok je cena stočića
2500 dinara.
Za vise komada dogovor! ! !

U ponudi imamo i baštenske stolice koje se takođe oblikom uklapaju u stočić i ove ležaljke, te ako ste zainteresovani pogledajte oglase! ! !
ID Oglasa: #146691284
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.