slika
1 od 1

Lezaljke

8.700 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
294
6
pre 14 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Ljubica Mateja
Član od 03.02.2024.
Svi oglasi

Lezaljka-sklopivi krevet koji će Vam se uvek naći kao pomoćni ležaj, na kampovanju ili pikniku, lak i jednostavan za montažu i zauzima malo prostora za skladištenje
8700 din

Sklopivi krevet je dizajniran sa 5 položaja podesivog sistema zaključavanja, koji vam omogućava da podesite u udoban položaj u skladu sa vašim potrebama. Možete da sedite, zavalite se ili ležite ravno.

Sklopivi krevet za odmor je napravljen od izdržljive pamučne i lanene tkanine prijatne za kožu i čvrste elipsaste cevi koja može trajati dugo vremena. Protivklizni nogari koji osiguravaju stabilnost. Maksimalno opterećenje je 160kg

Može se lako podesiti za nekoliko sekundi. Lako za transport ili skladištenje u ograničenom prostoru

Sklopivi krevet može se koristiti kao ležaljka i krevet za kampovanje. Idealan za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Savršen za kampovanje, planinarenje, pecanje, plažu, terasu, bazen, travnjak, baštu ili kancelariju.

Dimenzije 200x70cm

ID Oglasa: #165429026
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.