slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Ljuljaška za terasu BRAZIL bela

3.200 dinFiksno

Beograd
Novo
89
3
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Ljuljaška za terasu "Brazil" u beloj boji brenda ModernHome predstavlja idealno rešenje za opuštanje u vašem vrtu ili unutrašnjem prostoru. Ova udobna ljuljaška pruža maksimalno udobno iskustvo uz maksimalno opterećenje do 150 kg.

Izrađena od kvalitetnih materijala otpornih na vremenske uslove, ova ljuljaška će vas oduševiti svojom izdržljivošću i pouzdanošću. Pokrivač je napravljen od pamuka i poliestera, pružajući optimalnu prozračnost i udobnost tokom korišćenja.

Jednostavna montaža sa jednim tačkastim pričvršćivanjem omogućava vam da ljuljašku postavite čak i u dnevnoj sobi, pružajući vam trenutke opuštanja gde god
poželite. Sigurna i udobna, ova ljuljaška garantuje bezbednost vama i vašoj porodici. Čvrsto pleteni kabl osigurava trajnost i dovoljnu nosivost. Osim toga, solidna konstrukcija od drvene grede i izdržljivih materijala osigurava stabilnost i udobnost tokom upotrebe.
Sa ljuljaškom za terasu "Brazil" u beloj boji možete uživati u opuštanju i udobnosti kako u vrtu, tako i u unutrašnjem prostoru, pružajući vam savršen kutak za relaksaciju i uživanje u slobodnom vremenu.

ID Oglasa: #164330676
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.