slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Ljuljaska za terasu MODERN CRNA

8.240 dinFiksno

Beograd
Novo
21
1
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baby Shop doo
Član od 17.10.2008.
kp izlog

Ljuljaška za terasu pod nazivom Modern u crnoj boji od brenda ModernHome je savršen dodatak vašem spoljašnjem prostoru za opuštanje i uživanje. Izrađena od metalnog oboda koji je obložen biranim mekim pamukom, ova ljuljaška pruža
udobnost i stil. Za poboljšanje estetskog izgleda, ljuljaška je ukrašena resama, dodajući joj poseban šarm.

Središte naslona i sedišta ispunjeno je posebnim tkanjem od pamuka, štoomogućava njegovu upotrebu kako u kući, tako i napolju, jer je otporan navremenske uslove. Uz ljuljašku dolazi udoban jastuk koji dodatno pojačava osećaj udobnosti i opuštanja.

Dimenzije ljuljaške su 63x35x97cm, što omogućava udoban odmor. Maksimalnanosivost ljuljaške je do 150 kg.

Ljuljaška se može postaviti u jednoj ili dve tačke, što pruža fleksibilnost u njenom postavljanju prema vašim željama i potrebama.

Što se tiče pakovanja, proizvod dolazi u posebno ojačanoj kartonskoj kutiji kako bi se sve komponente ljuljaške adekvatno zaštitile tokom transporta. Dimenzije pakovanja su 82x4.5x82 cm, a težina 4.4 kg.

Uživajte u svom spoljašnjem prostoru uz ovu elegantnu i udobnu ljuljašku koja će vam pružiti trenutke relaksacije i zadovoljstva.

ID Oglasa: #164330752
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.