slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Stolica za bastu - Lechuza

80 €

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
1.002
3
pre 9 dana
Odgovara na 78% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

Lechuza stacking chair plastic granite

 

 

  • Imam samo jednu stolicu na stanju!


Stolica za slaganje od LECHUZA sa atraktivnom pletenom strukturom je veoma udobna, praktična za upotrebu i visokog kvaliteta! Ergonomski dizajn i blago elastična školjka obezbeđuju idealnu udobnost sedenja. Materijal je otporan na UV zračenje, otporan na mraz i jednostavan za održavanje.

Naslon i sedište koji propušta vazduh garantuju maksimalnu udobnost sedenja čak i na visokim temperaturama. Ako stolice više nisu potrebne, lako se mogu složiti nekoliko puta.

Stil seoske kuće je idealan za prirodni dizajn spoljašnjih površina. Površina vikendice podseća na strukturu pletenih korpi od pruća i unosi udobnost u dom. U isto vreme, oni kombinuju osnovne elemente stila seoske kuće sa raznolikošću oblika i robusnošću plastike.

  • Dubina x širina x visina: 57 cm x 58 cm x 84 cm
  • Osnovna boja: siva
  • Materijal: Plastika
  • Tezina: 7kg


Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 064 930 4444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #132136949
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.