slika
slika
slika
1 od 3

Viseca ljuljaska-ljuljaska za opustanje ljuljaska

3.000 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
743
13
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Jovana 0611937365
Član od 14.10.2020.

Ljuljaška, viseća stolica od ručno izrađenog pletenog pamučnog užeta.
Viseca stolica za kućno dvorište 
Osobine: Savršeno se koristi za vaš dom, dvorište ili vrt.
* Prelepa stolica pruža vam mirno, udobno i prijatno mesto i najbolji je partner za vreme odmora.
* Kad budete spremni za opuštanje, obesite ga na bilo koji čvrsti drzac (kuku) da biste stvorili vlastiti opuštajući prostor, uživali u prirodi, odmarali se pod zalaskom sunca, opustili se kraj bazena ili se odmarali na terasi.
* Odlično za svako godišnje doba, ljuljaćete se sa stilom na gotovo bilo kojoj lokaciji.
* Viseća stolica je najbolji poklon vašoj deci, porodici i prijateljima.
Stil sa dve viseće zakacaljke
Možete ga koristiti kao udobno ljuljanje koje vam omogućava da se njišete napred i nazad. U ovom slučaju će vam trebati dve tačke kacenja na vašem plafonu u zatvorenom prostoru ili jedna čvrsta grana drveta u vašem dvorištu . Okretni stil -Kačenje svoje ležaljke za Pivot Stile vam omogućava da se okrećete za 360 stepeni i glatko se krećete dok se opuštate. Ako više volite ovaj stil vešanja, biće vam potrebna samo jedna tačka sidrenja. Ova tehnika vešanja okačena je za jedno sidrište lancem ili konopcem. Napomena: Redovno proveravajte konopac na oba kraja kako biste sprečili prekomerno habanje. Zabranjeno je ljuljanje napred -nazad kako bi se izbegla nepotrebna oštećenja nastala brzim brušenjem dva kraja. Obratite pažnju na ličnu sigurnost tokom razonode i zabave.
Specifikacije: Materijal: Pamučno uže, gvozdeni obruč Maksimalna težina korisnika: 150 kg Mali prečnik kola: 60 ​​cm/23,6 "Veliki prečnik kruga: 80 cm/31,5" Visina: 120 cm/47,2 "

ID Oglasa: #143088246
Informacije
Garancija na ispravnost
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.