slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Automatski usisivač za bazene Hayward SharkVac XL (6x12m)

172.950 din

Beograd
Novo
90
1
pre 13 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Aquaplan
Član od 24.05.2011.
Svi oglasi

SharkVac XL je najnovija generacija automatskih usisivača za bazene iz familije Hayward. Sa njim garantujemo novi nivo čišćenja po staroj ceni. Ovaj automatski usisivač je predviđen za čišćenje celog bazena (pod, zid i liniju nivoa vode). Uređaj čisti sve vrste površine, adaptirajući se svakoj konfiguraciji bazena. Preporučuje se za bazene dimenzije do 6x12m.
Rad SharkVac XL usisivača je izuzetno jednostavan i ugodan. Nije potrebno uređaj nadgledati u toku rada, niti ga je potrebno prethodno podesiti. Brzina rada usisivača je 17m/min, a filtraciona površina je 0,742m2. Logika kretanja automatskog usisivača omogućava kretanje i u najtežim područjima.  
Automatski usisivač SharkVac XL konfigurisan je za dva načina rada:
Prvi način rada se koristi za čišćenje poda bazena i koji traje do 120 minuta (2h).
Drugi način rada se koristi za potpuno čišćenje svih površina. Ovaj proces može trajati do 180min (3h). High tech procesor prepoznaje prepreke na putu i razvija algoritam koji omogućava usisivaču kretanje po bazenu, a da se ne zaglavi. Maksimalna jačina filtracije vode je 17m3/h.  
Dizajn usisivača je izuzetno jednostavan za upotrebu. Filteru i ostalim delovima usisivača može se lako pristupiti otvaranjem gornjeg poklopca na usisivaču.  
Automatski usisivač je opremljen sa dva filtera, napravljenim od celuloze i finoćom filtracije 5-10mikrona.  
U sastav ulazi:

  • usisivač
  • kontrolna jedinica
  • kolica
ID Oglasa: #143750244
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.