slika
1 od 1

Dekalcit 1l

750 dinFiksno

Novi Sad
Novo
32
0
pre 12 dana
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Prodavnica bazena Novi Sad
Član od 17.01.2023.
Svi oglasi
Ovaj proizvod je namenjen za pranje površine bazena, zidova i podova oko bazena.
Brzo i efikasno rastvara nečistoće, uklanja masnoću, prljavštinu i vodeni kamenac. Može se rastvoriti u odnosima od 1:5 do 1:50.
Najlakše ga možete korisitit uz pomoć plastičnih pumpica, sipate rastvor u pumpicu i poprskate delove bazene koje želite da operete.     Sastav i doziranje:  

Sastav:  fosforna kiselina 20%

Upotreba:
Preporučuje se da površina koja se čisti bude vlažna. Koncentrovani rastvor ovog proizvoda namenjen je za uklanjanje čestica prljavštine.

Da biste očistili veće površine, pripremite rastvor u razmeri 1:5 u nekoj posudi ili kanti, nanesite četkom, zatim pustite da odradi i na kraju isperite vodom.

Na osetljivim površinama (kamen, keramika) preporučuje se da odradite uzorak čišćenja u zaklonjenom delu.

Da uklonite naslage formirane na liniji vode, pripremite rastvor u razmeri 1:1 u plastiču posudu ili kantu i očistite nečistoće četkom. Rastvorene nečistoće treba usisati.   Više informacija o ovom i drugim proizvodima možete saznati na adresi u našoj radnji AQUAPLAN u Partizanskoj 40, Novi sad.
ID Oglasa: #147161230
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.