slika
slika
1 od 2

Ručni usisivač na baterije WANDA

7.200 dinFiksno

Novi Sad
Novo
14
0
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Prodavnica bazena Novi Sad
Član od 17.01.2023.
Svi oglasi

Pored hemijskog tretmana vode, najbitnija stavka u održavanju bazena je čišćenje. Potrebno je mnogo sati održavanja na godišnjem nivou kako bi vaš bazen bio čist i spreman za sezonu kupanja.

Pod održavanjem mislimo na čišćenje, usisavanje i vođenje računa o količini hemikalija koju ubacujete u bazen. Redovnim održavanjem, čišćenjem i hemijskim tretmanom vode, održavate kvalitet vode u bazenu znatno duže i samim tim smanjujete mogućnost pojavljivanja algi, bakterija i drugih nečistoća.

Naša preporuka je da se čišćenje bazena obavlja barem jednom nedeljo u toku sezone kupanja, ako je bazen za privatnu upotrebu. Sa druge strane, ako se bazen koristi za javnu upotrenu, potrebno je da se na kraju svakog dana obavi čišćenje bazena.

Wanda ručni usisivač na baterije namenjen je za čišćenje manjih bazena i hidromasažnih kada. Prednost ovog usisivača na baterije jeste da ne zahteva crevo ili električne kablove. Nečistoćase se usisavaju u filter posudu od nerđajućeg čelika, koja je providna pa se lako može videti kada je filter pun, odnosno zaprljan.

Karakteristike:
 

  • Četka sa pumpom na baterije 8AA baterije (nisu uključene u isporuku)
  • Teleskopska šipka dostiže do 1,9m (kada je skroz izvučena)
  • Filter posuda od nerđajućeg čelika
  • Radno vreme novih baterija: do 90 min (u zavisnosti od proizvođača)
  • Kapacitet filtera: 0,1l
  • Protok: 24l/min
  • Uključuje četkicu za tvrdokornu nečistoću

 

Kontakt telefon:
062/482-906 ;  062/484-906 ;  062/486-906 ;

 

Više informacija o ovom i drugim proizvodima možete saznati na adresi u našoj radnji AQUAPLAN u Partizanskoj 40, Novi Sad.

ID Oglasa: #162377678
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.