slika
slika
1 od 2

Bazen 3.05 sa metalnom konstrukcijom

19.000 dinFiksno

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
278
4
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Zoran Panincic
Član od 17.03.2020.
Svi oglasi
Bestway Bazen za dvorište sa čeličnom konsrukcijom 305 x 76 cm i filter pumpom. Bazen za dvorište sa čeličnom konsrukcijom je nadzemni bazeni sa metalnom konstrukcijom. Metalni nosači su izrađeni od čelika i zaštićeni su posebnom prevlakom koja sprečava njihovo rđanje. Telo bazena je izrađeno od veoma čvrstih i otpornih materijala koji su namenjeni za višegodišnju upotrebu. Kada sezona prođe, Bazen za dvorište sa čeličnom konsrukcijom možete isprazniti i odložiti na adekvatno mesto. Sastavni deo kompleta čini i filterska pumpa. Namena pumpe je da prečišćava vodu u bazenu i odstranjuje mehaničke nečistoće. Pomoću odgovarajućih creva pumpa se prikači na bazen i konstantno filtrira vodu. Uključuje se u struju pomoću strujnog kabla. ▪️Nikada nije bilo lakše i jeftinije napraviti bazen u svom dvorištu. ? ️? Rashladite se i zabavite uz bazen za dvorište sa metalnom konstrukcijom? ️? ? Bazen sa metalnim okvirom 305 x 76 cm

Dimenzije: prečnik 305 cm, dubina 76 cm

Komplet sadrži i filtersku pumpe za odstranjivanje mehaničkih nečistoća iz vode i set za krpljenjeSnažni čelični nosači otporni na koroziju.

Zapremina bazena (90%): oko 4700 litara vode Jednostavna montaža koju možete samostalno obaviti uz pomoć uputstva. Prosečno vreme montaže je 30 minuta . Oblik i primenjeni materijali neškodljivi za decu i osetljive osobe. Uz redovno održavanje voda se ne mora menjati tokom čitave sezone.
ID Oglasa: #138032909
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.