slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Bazen 610 x 305 x 122 cm, INTEX "Oval Frame" model za 2024.

75.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.501
20
pre 15 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Jovo
Član od 17.04.2015.
kp izlog

INTEX bazen "Prism Frame Oval Premium Pools" sa metalnom konstrukcijom duzine 610 centimetara, sirine 305 centimetara, dubine 122 centimetara, kapaciteta 18202 litara vode.  

 

Najnoviji INTEX-ov model bazena za 2024. godinu iz  "PRISM FRAME OVAL POOLS" premijum linije, njkvalitetnije strukture i spoljasnjosti (bledo sive boje).

 

Unapredjen i poboljsan model koji se odlikuje debljim materijalom od kojeg je izradjeno korito bazena i duzim periodom upotrebe.     

 

Pocinkovana, nerđajuća metalna konstrukcija bazena i kvalitetna PVC folija od troslojno ojačanog "Super Tough" materijala osigurava dobru izdržljivost, otpornost na habanje i UV zracenje i dug životni vek.

 

Bez obzira na dimenzije montaža bazena je jednostavna

 

Uz bazen se isporucuju podmetac, prekrivac i "sigurnosne" merdevine, kao i najnovija filter pumpa protoka 5678 l/h proizvedena po "Hydro Aeration Technology" ( protokom vode u istu ubacuje i vazduh nabijen negativnim ionima koji vodu cine bistrijom, cistijom i kvalitetnijom za kupanje ), kao i originalni "A" filter, creva fi 38 mm sa holenderima za povezivanje, zastitne maske creva sa unutrasnje strane bazena i samolepiva folija za reparaciju, uputstvo za montazu i odrzavanje bazena.

 

U nasoj ponudi mozete pronaci i INTEX-ove filterske pumpe za ovaj bazen ( snage 165 W ), pescane pumpe, standardne i solarne prekrivace, svu potrebnu hemiju ( hlorne tablete od 200 gr, pilule od 20 gr i hlorne granule, PH-minus, algicid, flokulant i dr. ), kao i svu potrebnu dodatnu opremu (merdevine, kadice, usisivace, skimere, dozatore za hemiju, filtere, creva, pribor za ciscenje i dr. ).  

ID Oglasa: #109985379
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.