slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Bazen INTEX "Easy Set", 396 x 84 sa pumpom, NOVO AKCIJA

11.500 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
133
4
pre 2 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Jovo
Član od 17.04.2015.
kp izlog

Bazen "Easy Set" sa pojasom na naduvavanje, INTEX 28142, precnika 396 cm, dubine 84 cm, kapaciteta 7298 litara vode.  

 

Izradjen od troslojnog extra jakog materijala otpornog na habanje i negativne uticaje UV zracenja.  

Uz bazen se isporucuje najnovija INTEX filter pumpa za ciscenje i cirkulaciju vode u bazenu model 28604, snage 45 W, protoka 2006 litara vode na sat, proizvedena po "Hydro Aeration Technology" (protokom vode u istu ubacuje i vazduh nabijen negativnim ionima koji vodu cine bistrijom, cistijom i kvalitetnijom za kupanje), sa originalnim filterom "A", crevima i selnama za prikljucivanje, kao i zastitnim maskama.     

Uz bazen se isporucuje i samolepiva folija za reparaciju.  

 

U nasoj ponudi mozete pronaci i INTEX-ov originalni prekrivac za ovj bazen, filterske pumpe (snage 45 i 99 W), standardne i solarne prekrivace, svu potrebnu hemiju (hlorne tablete od 200 gr, pilule od 20 gr i hlorne granule, PH-minus, algicid, flokulant i dr. ), kao i svu potrebnu dodatnu opremu (merdevine, kadice, usisivace, skimere, dozatore za hemiju, filtere, creva, pribor za ciscenje i dr. ).   

 

Za sve potrebne informacije pozovite i pitajte ili pogledajte nas KP-izlog.

ID Oglasa: #134468024
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.