slika
slika
1 od 2

Bazen sa prskalicama 170cm HIT

1.500 dinFiksno

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
100
8
pre 10 dana
Odgovara na 46% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Milena
Član od 05.04.2019.
Hit leta, bazen sa prskalicama.
Nova vodena zabava za decu ovog leta donosi momente koji se pamte!

Iznenadite decu prostirkom koja nudi zabavno rashlađivanje kao u akvaparku, sa prskalicama sa svih strana. Poput malog bazenčića koji liči na fontanu, Sprinkler Pad će biti omiljena zabava ove sezone (možda čak i Vama odraslima).

Postavka i montaža je jednostavna, tako što ćete ga postaviti na otvoren prostor, prikačiti na Vaše crevo i pustiti vodu. Podešavanjem pritiska, pravite klincima različite vodene efekte! Prsten oko same prostirke će se napuniti vodom i napraviti jako plitak bazenčić, nakon čega će se prskalice aktivirati i napraviti magiju.    

 

Karakteristike:    

Sprinkler Pad je inovativni plitki bazenčić sa otvorima na njegovim obodima, koji se priključivanjem na crevo i puštanjem vode pretvara u fontanicu
Idealna zabava za decu, ali i odrasle - za vreme toplih dana
Precnik 170cm.
Bazen-fontanicu obožavaće i kućni ljubimci željni rashlađivanja
Napravljen od izdržljivog PVC materijala, BPA-free, netoksičan
Dečiji dezen, morski svet
Novo originalno pakovanje.   
ID Oglasa: #154484088
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.