slika
slika
slika
slika
1 od 4

Djakuzi Bestway Miami spa 180x66 Novo 2023 3m Dostupno

74.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
984
18
pre 15 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Jasmina
Član od 26.04.2014.
Svi oglasi
Bestway Lay-Z-Spa Miami
Dimenzija 180x0.66 cm

Bestway Lay-Z-Spa je sklopivi jacuzzi za dvorište u kome možete uživati pod vedrim nebom bez potrebe da instalirate preskupe fiksne jacuzzi sisteme u svojoj bašti. Montaža je krajnje jednostavna i moguće ju je obaviti za svega 10-tak minuta. Punjenje vodom će svakako potrajati duže a video instrukcije za montažu dobijate u sklopu paketa na zasebnom DVD disku.

Nakon što je montaža obavljena i bazen napunjen vodom, dvoljno je uključiti pumpu i automatski sistem za kontrolu počinje sa radom. Voda će početi da cirkuliše a 81 mlaznica da izbacuje vazdušne mehuriće. Jačinu mlaza mehurića i temperaturu vode možete podešavati preko digitalnog kontrolnog panela sa ekranom. Pumpa se napaja strujom napona 220 V iz standardne utičnice.

Pored zagrevanja vode i pravljenja mehurića, filter pumpa obavlja konstantnu filtraciju vode odstranjujući mehaničke nečistoće. Filtracija se obavlja preko odgovarajućeg filtera koji se postavlja u telo pumpe.

Nakon upotrebe, Bestway Lay-Z-Spa možete pokriti odgovarajućim poklopcem koji takodje dobijate u kompletu. Poklopac usporava hlađenje vode i sprečava prljanje vode čvrstim telima iz atmosfere (prašina, lišće i sl).

Što se tiče održavanja hemijskog kvaliteta vode i eliminisanje pojave zelenog bazena, u vodu je potrebno povremeno dodavati hlor ili tablete za dezinfekciju vode.
ID Oglasa: #134352429
Informacije

Robu saljemo brzom postom, isporuka sledeceg dana, placanje pouzecem.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.