slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

prenosiva kada bazen za kupanje na naduvavanje novo

20.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
40
1
pre 11 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

U kadi pri kupanju nedostaje naslon. Ovo može brzo dovesti do bolova u leđima i neprijatnog položaja u ležećem položaju. Zato se i dalje oslanjamo na ono što su naši kupci proslavili kako biste u potpunosti uživali u trenutku bez štipanja i bola.

Jednostavan za upotrebu: Možda uvek imate jaku potrebu za kupanjem? Ali nemate kadu kod kuće? Ovo je sada kraj, jer sa TIMELAKS kadom konačno možete sebi priuštiti zasluženi odmor kod kuće

Kupanje bez potrebe: Otkrijte svoje lično mesto za relaksaciju. .. bilo u bašti, na balkonu ili u svom domu, jer zahvaljujući električnoj vazdušnoj pumpi i I-cevom, vaše kupatilo je super lako za postavljanje ispod 1 minut.

Lako se instalira, tako da radije ulažemo u visokokvalitetni PVC materijal od 0,5 mm, koji naravno ne sadrži BPA, tako da je vaša TIMELAKS kupka još izdržljivija i robusnija.

Uđite u kadu, osetite prijatnu toplinu i jednostavno pustite svoju dušu da visi. .. tada će vam se svideti kako to radite sa prirodnom toplotom isolisolisolisolisolisoli možete da se opustite na svojoj prijatnoj temperaturi više od 1 sata bez dosadnog dopunjavanja tople vode. Lako se čisti i čisti

ID Oglasa: #165536577
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.