slika
slika
slika
slika
1 od 4

2 x Solarni LED lampa za baštu i dvorište Litom 2 kom

1.800 din

Kraljevo
Kao novo - nekorišćeno
22
0
pre 16 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅ Daniel 060/3341880
Član od 09.05.2022.
Svi oglasi

NOVO

 

Najpovoljnije

 

                                                                      /Saljem postom kao CC paket postarina oko 300 din 

 

KOMPLET SADRZI   2 reflektora

Mogu se zabiti u zemlju ili montirati na zid

 

LITOM CD190 IP68 vodootporna solarna reflektora na otvorenom, 2-u-1 bežični solarni pejzažni reflektori za dvorište, baštu, zastavu, bazen, terasu, prilaz, trem, šetalište, pakovanje od 2kom

 

✨ Solarna pejzažna svetla sa dužim vremenom rada: Sa naprednim monokristalnim silicijumskim solarnim panelima i 18650 punjivom baterijom, solarna reflektorska svetla mogu da dostignu stopu konverzije od 20,5%, koja se puni 6-8 sati pod istim intenzitetom svetlosti, naši proizvodi mogu da pretvaraju sunčevu svetlost u više električne energije u poređenju sa drugima.

 

✨2 podesiva režima osvetljenja: Naši spoljni solarni reflektori mogu da se podese za 2 osvetljenja kako bi odgovarali različitim scenama. Režim slabog osvetljenja (12 sati) je pogodan za baštu, terasu ili dvorište. Režim visokog osvetljenja (6 sati) je za šetalište, prilaz ili trem. A ova solarna svetla se mogu automatski prebaciti detektujući osvetljenost okoline. Ugasite svetlo u zoru, punite na direktnom suncu. Svetli u sumrak, automatski ulazi u radni režim.

 

✨Izuzetno svetli solarni reflektori: Naša solarna pejzažna svetla usvajaju potpuno novi dizajn izgleda i dobijaju patent za izgled, dizajn abažura sa poligonskim prstenom može smanjiti gubitak osvetljenja i povećati osvetljenost svetala. Ovi spoljni reflektori su svetliji i savremeniji od ostalih na tržištu.

 

✨IP68 Vodootporna ocena: Sa izdržljivom ABS plastikom visokog uticaja, naši solarni pejzažni reflektori ne samo da mogu da dostignu IP68 vodootpornost, otporni su na toplotu, otporni na mraz, izdrže sve vrste loših vremenskih uslova, već imaju i duži radni vek, dostižući 35000+ sati . Oni su mnogo izdržljiviji od drugih manje vodootpornih svetala.

 

✨2 Opcije ugradnje i osiguranje kvaliteta: Naši reflektori na solarni pogon mogu da se zabiju u zemlju pomoću kočića ili da se montiraju na zid pomoću priloženih šrafova. Postoje 2 načina instalacije koje možete izabrati.  

ID Oglasa: #165093705
Informacije

TEL: 0603341880

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.