slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Baštenski kalup za pravljenje staza -OBLIK PETOKRAKE PLOČICE

3.499 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
218
7
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Baštenski kalup za pravljenje staza je praktičan alat koji Vam omogućava da samostalno i jednostavno kreirate betonske staze u svojoj bašti ili dvorištu. Kalupi različitih oblika će Vam pružiti mogućnost da oblikujete beton u razne obrasce i na taj način upotpunite izgled Vaše bašte.
Uredite svoje dvorište zahvaljujući kalupima i budite jedinstveni i kreativni.
Kalup koji je izrađen od visokokvalitetne plastike će biti otporan na habanje, otporan na vodu ili visoke temperature, tako da ćete bez bojazni, u bilo koje doba godine, moći da iskoristite kalup i uredite svoje dvorište.
Eksperimentišite sa različitim uzorcima, oblicima poput kvadrata, kamena, pravougaonika i oblikujte stazu sa puno stila i ukusa.
Korišćenje baštenskog kalupa je jednostavno. Samo pripremite podlogu na kojoj želite postaviti stazu, postavite kalup na odgovarajuće mesto i pažljivo sipajte beton u unutrašnjost kalupa. Koristite ravni alat kako biste poravnali površinu i uklonili višak betona. Nakon što se beton malo stvrdne, možete pažljivo ukloniti kalup i lepo oblikovana betonska staza će Vas očarati!

Svoje vizije i ideje pretočite u prelepe staze zahvaljujući kalupima i sa sigurnošću ćete imati najlepše dekorisanu baštu u okruženju!


Karakteristike:

  • Baštenski kalup za pravljenje staza
  • Kalup izrađen u obliku petokrake pločice
  • Kalupi izrađeni od izdržljive plastike
  • Veoma jednostavni za upotrebu
  • Jednostavni za ispiranje i održavanje
  • Mogu se koristiti više puta
  • Dimenzije: 40cm x 40cm
ID Oglasa: #155550435
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.