slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Cesme za dvoriste i bastu novi modeli

60 €

Niš
Kao novo - nekorišćeno
36.336
167
pre 23 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Aleksandar
Član od 12.03.2014.
Svi oglasi

Novo Novo Novo! ! !  
Uz tradiciju od dvadeset godina postojanje naše firme došli smo na nove ideje i nove modele u 2018 toj godini koji su po nama giganti sudeći po našim konkurentima u ovom poslu.

Česme možemo proizvesti u Vašoj odgovarajućoj boji.  
Proizvodimo od veoma kvalitete smese betona uz dodatkom aditiva koji betonu dodaju čvrstoću i otpornos na vremenske neprilike.  

Cesma poseduje otvor za slivnik fi-50 ili fi-75 koji dobijate uz kupovinu česme.  

Naša firma je iz Niša ali nam to ne predstavlja problem da vam dostavimo bilo koji proizvod iz naše palete do vašoj kućnoj adresi na teritoriji cele Srbije!  

Naručivanje na veće količine moguća mala korekcija cene!   Jer 90% naših proizvoda radimo za izvos i stovarišta širom Srbije, to je dodatno poverenje naše kvalitetne izrade proizvoda.

Česme su od betona imitacija teraco kamena (pikovane farbom), farbane su kvalitetnom farbom koja je otporna na klimatske nepogode. U svim bojama, raznim modelima.  

Oko dogovora i vise informacija zvati na broj :
063/80-86-036 ; 060/15-00-010

                               

░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E░░S░V░E░░M░O░J░E  ░░O░G░L░A░S░E░

 

 Pozdrav od Bami Betona!  

ID Oglasa: #28812137
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.