slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Led lampe - LED svetla - Led lampe - Led lampe

2.300 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
63
1
pre 15 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dragan
Član od 30.11.2020.
Svi oglasi

【Na solarni pogon】 Svetla za solarnu stazu izvrsna su za osvetljavanje malih vrtnih ukrasa. Svetlost koju emitiraju pomoći će vam da uočite pukotine i neravne površine u svom vrtu koje noću možda nećete primetiti.

【Od sumraka do zore】 Solarna svetla za uređenje vrta daju beli sjaj koji traje celu noć. Pale se automatski u sumrak i svetle celu noć.

【Automatsko uključivanje/isključivanje】Svetla na stazi automatski će se uključiti noću i isključiti danju. Punit će se 4-6 sati na izravnoj sunčevoj svetlosti i raditi do 8 sati noću.

【Dijamantno brušeno svetlo】Svetla za solarne staze izvrstan su način da osvetlite svoju stazu. Oni su svetli i elegantni i stvaraju lep sjaj između biljaka koje obrubljuju vaš pločnik.

【IP55 Vodootporan】Dvorišna svetla na solarni pogon otporna su na vremenske uvete, prikladna za vanjsku upotrebu i mogu izdržati kišu, sneg, mraz i susnežicu.

【Jednostavna instalacija】 Za postavljanje vodootpornih svetiljki za travnjak, sledite upute u priručniku i postavite ih na mesto koje ima izravnu sunčevu svetlost. Ako je tlo pretvrdo, prvo ga navlažite ili iskopajte manju rupu.

【IZDRŽLJIVO svetlo】Ova lampa za terasu ima prozirni plastični vrh koji izgleda poput stakla. Vrlo je izdržljiv i otporan na koroziju, a izgleda skuplje nego što jest.

【Odličan dekor】Vanjska svetla za solarnu stazu bacaju svetlost u svim smerovima, što ih čini prekrasnim dodatkom svakom vanjskom prostoru.

【Topli saveti】Ako želite stvoriti dobro osvetljenu stazu, svetla na stazi trebali biste razmaknuti oko 3 stope jedno od drugog. To će sprečiti ljude da parkiraju na vašem travnjaku i olakšat će vam pronalaženje kuće u mraku.

【Lep uzorak】Pejzažna rasveta daje ljudima toplinu. Svidet će vam se mekani i lepi uzorak na travi/podu.

ZA VIŠE INFORMACIJA O LAMPAMA POGLEDAJTE NA SLICI

Sve proizvode možete naručiti na 0607677675 i 0600773300 Dragan. Šaljem brzom poštom, a može i lično preuzimanje. Hvala na ukazanom poverenju.

ID Oglasa: #152619095
Informacije
Napomena:    Moguća dostava na teritoriji Novog Beograda za samo 400dinara.   Za ostali deo grada 500 dinara. Za više informacija pozovite. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.