slika
slika
slika
slika
1 od 4

LED sijalice sa solarnim napajanjem

2.400 dinFiksno

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
84
7
pre 10 dana
Odgovara na 83% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mila-Online Prodaja, Nema Ličn
Član od 14.12.2019.
Svi oglasi
Cena 2400 din
Super briljantne LED sijalice sa solarnim napajanjem: 1 paket ukupne dužine 22m sa 200 super svetlih LED sijalica, sa stabilnim uglom gledanja od 360 stepeni koje svetle u svakom pravcu. Led žičana svetla proizvode topli beli meki sjaj koji daju praznični dodir različitim oblastima kao što su kutija za lampe, trem, bašta, dvorište, terasa, balkon i još mnogo toga8 impresivnih režima osvetljenja: Prelepi, svetli i briljantni režimi osvetljenja koji uključuju talase, kombinaciju, bledenje, krijesnice, jurenje, svetlucanje, lagano bledenje i stalno uključenje su izuzetni u stvaranju različite estetske atmosfere u vašem okruženju. Ukrasite bilo gde bez štetnih produžnih kablovaVisokoefikasne bajkovite lampe na solarni pogon: Fabrički opremljen sofisticirani monokristalni silicijumski solarni panel podesiv za 120 stepeni plus ugrađena punjiva baterija od 1200 mAh čini ga veoma efikasnim bez potrebe za baterijom ili strujom. Napaja se solarnom energijom, ovo svetlo će se automatski upaliti noću i isključiti tokom dana, raditi do 8 do 10 sati nakon potpunog punjenjaIP65 vodootporna funkcionalnost: Ova solarna svetlucava svetla su čvrsto projektovana da izdrže svako vreme, bilo kišu, sunce ili sneg. Sve komponente su IP65 vodootporne, što ga čini pogodnim za unutrašnju i spoljašnju upotrebu bez ikakve brige o kratkom spoju ili oštećenja od vremenskih prilika (ne može se potopiti u vodu)Dii bakarni niz za svetla: Fleksibilna bakarna žica koja se može oblikovati može se pravilno uvijati i oblikovati prema obrascima koje želite, ili umotana oko zelenila, biljaka, cveća i žbunja, dolazi sa poklon kutijom, divnim poklonom za prijatelja ili sebe
ID Oglasa: #144733587
Informacije

Mila  INTERNET prodaja!  

******Mogucnost licnog preuzimanja NE POSTOJI! ******
            NE POSTOJI NI AKO STE IZ KRUŠEVCA!   

Napomena:  Nastojimo da budemo što precizniji u opisu svih proizvoda.  Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku.

KONTAKT 065/ 5684664 Sms/Poziv/Viber

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.