slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Novogodisnja LED ukrasna svetla/ žica, MULTILIGHT, 2kom-30m

2.990 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
320
8
pre 7 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Home-Shop
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi

Pakovanje sadrži 2 x 15m dekorativnih svetala i 2 daljinska upravljača, upustvo za upotrebu.

Super Bright 150 LED Fairi Lights. U poređenju sa većinom svetala od bakarne žice od 3,5 mm na tržištu, naša svetla od bakarne žice  imaju 150 veoma malih, ali veoma svetlih LED svetala. Toplo osvetljenje stvara romantičnu i toplu atmosferu za vas.

Daljinski upravljač sa više režima: pomoću daljinskog upravljača možete birati između 8 različitih svetlosnih efekata (kombinacija, u talasima, sekvencijalni, spori sjaj, jurnjava, sporo bledi, svetlucanje, stabilno, uključeno), podešavanje osvetljenosti i funkcija vremena. Dugme na odeljku za baterije uključuje svetlo, a režim osvetljenja se takođe može promeniti pritiskom na dugme.

Vodootporna LED svetla za užad: takođe možete uživati u ovim bajkovitim svetlima na kiši. Laki lanac je vodootporan IP68 i može neprekidno da radi u vodi 100 sati. Kutija za baterije je vodootporna IP65. Za dobre rezultate, preporučuje se da kutiju za baterije ne držite pod vodom duže od pola sata. Laki lanac koristi 3 AA baterije (baterije nisu uključene). Visoka efikasnost i ušteda energije, bez problema sa toplotom.

2 x 15 metara, širok spektar upotrebe: dužina vilinskih svetala je 15 metara. Možete zablistati u raznim prilikama (uključujući venčanja, Božić, Novu godinu, praznične zabave, rođendanske zabave, pozadine za fotografije) i poboljšati bilo koji ugao svoje sobe. Idealno za dekoraciju i ambijentalno osvetljenje.

Lako se oblikuju bajkovita svetla: vilinska svetla su fleksibilna i lako se oblikuju. Lako se može savijati i oblikovati u saksijama, cvetnim lejama, vitrinama, zidovima, plafonima, prozorima, jelkama, baštenskim stazama, terasama, dvorištima, travnjacima i mnogim drugim mestima. Ova mini svetla mogu se lako saviti u bilo koji oblik koji želite. Nakon upotrebe, LED trake se mogu namotati kako bi bile čiste za sledeću upotrebu.

ID Oglasa: #136628942
Informacije

! ! ! PROIZVODI KUPLJENI U NEMAČKOJ, NOVI, U ORIGINALNOM PAKOVANJU ! ! !

Moguće lično preuzimanje u Novom Sadu. Ukoliko želite nešto da poručite, pošaljite poruku sa Vašim podacima:  

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.  
-Mesto i poštanski broj.  
-Broj telefona za kontakt. (OBAVEZNO)

Za više informacija PORUKA NA KP iili POZIV, SMS, VIBER NA:   064/ 332 4156

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.