slika
slika
slika
slika
1 od 4

Mega solarne lampe komplet 6 komada

2.400 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
141
13
pre 15 dana
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
MOJ SHOP 064/555-4765
Član od 23.03.2017.

MEGA baštenske lampe, prekrasna dekoracija za Vaše dvorište, terasu, vrt ili bilo koji Vaš kutak koji želite da ukrasite sa ovim prelepim dekorativnil solarnim lampa.

Želite da napravite prelep kutak u kojem možete uživati svaki dan pogledom na vaš vrt, baštu, terasu onda ste na pravom mestu, jer sa ovim kompletom MEGA solarnih lampi možete baš to učiniti.

Na otvorenom daju dovoljno svetla stazama i šetalištu za bolju vidljivost. A prijatno belo svetlo pomaže u stvaranju prelepe dekoracije za bilo koji kutak koji želite da ukrasite bilo to bašta, vrt, terasa, staza.

Automatski se puni pod sunčevom svetološću i uključuje pri zalasku sunca, kao da oživljava Vaš prostor u prelepoj izrezbarenoj lampi koja se oslikava na Vašem travnjaku i polako se gasi u zoru.

Obasjajte i ukrasite svoje dvorište bez troškova električne energije ili baterija.

 

SPECIFIKACIJA PROIZVODA:
Dužina: 45cm
Boja svetla: Bela
Vodootporne
Napajanje: Solarno

ID Oglasa: #139203327
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.