slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Ograda od lisca razvlaceca 120x200

1.599 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
3.252
21
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Svastara
Član od 04.01.2021.
Svi oglasi
Nikada nije bilo lakše prilagoditi svoj prostor!

Bastenska ograda 120x200

 

Sa letvicama ili sa prućem!

Listovi bršljena i klasični listovi.

 

Upoznajte našu inovativnu bastensku rasklopivu ogradu - savršen spoj funkcionalnosti i elegancije!

 

Fleksibilnost koja odgovara vašim potrebama:

  • Naša ograda na razvlačenje omogućava vam da prilagodite svoj prostor onako kako želite. Bez obzira da li želite dodatnu privatnost, definirati granice vašeg vrta ili jednostavno stvoriti intimniju atmosferu, naša ograda je idealno rješenje.

Jednostavna instalacija, jednostavna upotreba:

  • Ne trebate biti stručnjak da biste uživali u prednostima naše ograde. Jednostavna instalacija omogućava vam da brzo i lako postavite ogradu bez ikakvih problema. Isto tako, rasklopiva funkcija omogućava vam da je lako pohranite kada nije potrebna.

Izdržljivost i kvaliteta:

  • Naša ograda izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji jamče dugotrajnost i izdržljivost. Bez obzira na vremenske uvjete, naša rasklopiva ograda će zadržati svoj izgled i funkcionalnost godinama.

Estetski privlačan dizajn:

  • Osim što je praktična, naša ograda dolazi u raznim stilovima i bojama kako bi se savršeno uklopila u vaš prostor. Bilo da preferirate klasičan ili moderni dizajn, naša ograda će unijeti dodir elegancije u vaš vrt ili dvorište.

Ne čekajte više - oslobodite svoju kreativnost i transformirajte svoj prostor uz našu bastensku rasklopivu ogradu danas!
ID Oglasa: #127588305
Informacije
Obaveštavamo vas da je u toku rasprodaja alata i pribora za mnoge majstore.

Svake nedelje nove jedinstvene akcije!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.