slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Podvodna lampa za bazene, fontane itd

2.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
197
8
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅Marko - 060 0331013
Član od 16.03.2013.
Svi oglasi

O ovoj stavci

 

Na solarni pogon - nije potrebna struja. Automatski se puni dnevnom svetlošću i osvetljenjem u mraku, što može trajati više od 8 sati. Solarni reflektor sa 6 LED dioda.

 

Podesiv ugao snopa - glava svetlosti se može podesiti do 90 stepeni. Iako se menja za 90 stepeni, stabilno stoji čak i u bazenu ili zemlji.

 

Vodootporno potopljeno svetlo - IP68. Pod vodom maksimalno 6,6 stopa (6,6 stopa). Savršeno za ukrašavanje vašeg bazena ili ribnjaka. Otporan na prašinu, pesak i prskanje.

 

Super ušteda energije: baterija je u solarnom panelu. Super štedi energiju i produžava vreme osvetljenja. U roku od 8 sati, svetla za ribnjak se mogu puniti više od 20 sati.

 

Dug životni vek i nije potrebna AC ili DC. Automatski se uključite noću i automatski isključite pri izlasku sunca, možete praktično koristiti ove lampe.

 

Ovaj proizvod se lako instalira - nije potrebno ožičenje. Takođe je prošao poseban tretman prašine i vode. Idealno za dekorativno osvetljenje u zatvorenom i na otvorenom. Može se koristiti za osvetljavanje bazena, dvorišnog hodnika, cveća i drveća, kao i za ulepšavanje pejzažne fontane fontana itd.

ID Oglasa: #161885740
Informacije

 

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.   Prvo uplata pa slanje.

 

 


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.