slika
slika
slika
1 od 3

Prskalice za travnjak, bastu, cvece

850 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
167
5
pre 10 dana
Odgovara na 0% poruka.
MOJ SHOP 064/555-4765
Član od 23.03.2017.

Prskalice za travnjak i baštu su jedne od najpraktičnijih baštenskih potrepština!

Ova prskalica ima čak 12 fleksibilnih mlaznica od kojih se svaka može posebno usmeriti tamo gde želite najjednostavnijim mogućim savijanjem.

 

Mlazevi tako raspoređeni nežni prema travi, cveću i drugim biljkama. Zato što nema jakih vodenih udaraca koji bi mogli da oštete biljke ili travnjak.

 

Dodatna prednost je ta što prskalica za travnjak izgleda vrlo dekorativno dok radi, poput neke zanimljive fontane. S tim što je neuporedivo povoljnija od nje.

 

Sve što je potrebno jeste staviti je na crevo i fiksirati šiljkom na mesto na koje želite. Nema nikakvih dodatnih podešavanja. Samo treba da se opustite i uživate u svom dvorištu/bašti.

ID Oglasa: #140606567
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.