slika
1 od 1

Solarna baštenska lampa toplo bela

1.360 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
51
0
pre 9 dana
Odgovara na 0% poruka.
MOJ SHOP 064/555-4765
Član od 23.03.2017.

Solarna, dekorativna baštenska svetiljka sa staklenom kuglom. Toplo belo osvetljenje pomoću micro LED dioda. Dug neprestani rad, akumulator se puni danju, a svetli noću, vodootporna na sve uslove. Jednostavno se postavlja ubadajući u zemlju.

Solarne lampe rade uz pomoć ugrađenog akumulatora koji se puni preko solarnih ćelija i služi za osvetljenje staza u bašti, prilaza garaži. Solarna ćelija preko dana puni ugrađeni akumulator koji noću napaja 20kom. toplobelih micro LED dioda.

Pri montaži lampe obratite pažnju na to da lampa bude postavljena tako da bude izložena što duže dnevnom svetlu da bi se akumulator što bolje napunio i da LED dioda može što duže da svetli noću. Ukoliko je akumulator idealno napunjen, rad lampe sa jednim punjenjem može da dostigne i 8 sati rada. Akumulator se ne može prepuniti ni pri idealnim uslovima.

SPECIFIKACIJA PROIZVODA:
Montaža: UIbadajuća
Napajanje: Ni-MH akumulator 1.2V – 600 mAh
Punjenje: Solarno
Broj LED dioda: 20 x micro LED
Boja svetlosti: toplo bela
Materijal kućišta: Staklo i plastika
IP zaštita: IP44
Dimenzije: 85xm visina

ID Oglasa: #141111172
Informacije
LIČNO PREUZIMANJE JE MOGUĆE U PANČEVU ILI SLANJE KURIRSKOM SLUŽBOM NA ADRESU KOJU NAVEDETE PRILIKOM PORUČIVANJA PROIZVODA.

Zbog prevelikog broja poruka nismo u mogućnosti da odgovorimo na sve poruke, zato Vas molimo da nas kontaktirate.

UKOLIKO SU VAM POTREBNE VIŠE INFORMACIJA MOŽETE NAS KONTAKTIRATI  NA 064/555-4765 VIBER/KP/POZIV/SMS
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.