slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Solarna fontana Solarna pumpa Plutajuća fontana

1.290 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
1.915
32
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dzidzabidze_za_dz
Član od 28.04.2018.
Svi oglasi
Solarna fontana
 solarna pumpa
fontana solarna fontana
Solarna pumpa fontana
Solarna fontana pumpa
Prekrasna dekoracija za dvorište, terasu, vrt, bazen, fontanu, napaja se sunčanom energijom, prijatno opuštanje dok gledate i slušate vodu koja prska, jedinstvena satisfakcija na zabavi, pikniku, venčanju, rođendanu itd. , odlično za smeštanje u mirnom kutku za opuštanje, pogodan za vanjsku upotrebu, uključuje se čim se postavi na površinu vode i ima dovoljno sunčeve svetlosti, automatski se isključuje, proizvoljno podešavanje visine i način prskanja, fontana štedi vodu jer voda neprestano cirkuliše tokom rada, stalno kretanje vode sprječava stvaranje algi, nije potrebno pričvrstiti fontanu, jer ona slobodno pluta na površini vode, možete je takođe postaviti i na manje vodene površine.

  Tip: Pumpa za vodu sa vodoskokom
 Materijal: plastika 
Napon: 5V 
Boja Crna
 Raspon visine vode: 30-45cm
 Veličina: 13 × 13cm.  
Solarna fontana: potpuno je kontrolisana solarnom energijom, ne zahteva struju ili bateriju.   Što je jača sunčeva svetlost, to je bolji efekat. Kada koristite proizvod, izložite ga neometanoj sunčevoj svetlosti.   Višestruke primene: ova solarna pumpa je savršena za kupanje ptica, akvarijum, mali ribnjak, bazen, baštu, cirkulaciju vode za kiseonik.
  Zanimljiva i hladna dekoracija fontane koja će učiniti vašu baštu i dvorište privlačnijim.
  Stil 6 uređaja za prskanje:   opremljen sa 6 različitih mlaznica, možete uživati u 6 različitih šablona fontana sa ovom solarnom pumpom za vodu i hidrostatičkom glavom.  Voda može izdržati do pribl. 30-55 cm.

 Jednostavan za upotrebu: veoma je lagan, samo stavite mlaznicu i solarnu pumpu za fontanu u vodu, pustite da pluta na vodi.
  Solarna pumpa se automatski raspršuje za nekoliko sekundi kada je jaka sunčeva svetlost direktno na solarni panel.

  Podsetnik: Redovno čistite svoju pumpu za fontane kako bi mogla neprekidno prskati vodu i bolje zaštititi vašu solarnu pumpu za fontane
ID Oglasa: #138928764
Informacije
Dostupni za poruke 00-24

KP, SMS, Viber, Whatsapp

➡️Pošaljite poruku sa podacima:

Ime i prezime

Ulica i broj

Mesto i poštanski broj

Broj telefona

SMS/Viber/WhatsApp na broj



➡️ 0628121806

➡️*Korekcija cene kod poručivanja više proizvoda*



➡️Pakete šaljemo Post-expresom

➡️Za lično preuzimanje najaviti minimum jedan dan unapred
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.