slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Solarna INOX lampa LED solarne lampe za bastu

999 dinFiksno

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
496
20
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Fenix
Član od 11.11.2021.
Svi oglasi
Uvodni opis:  
6 komada u setu - cena 999
. . . . postoji i opcija sa
10 komada u setu - cena 1500
12 komada u setu - 1800 din

HIT na trzistu su solarne lampe od nerdjajuceg celika!    Po ceni datoj u oglasu dobijate kvalitetnu lampu, koja preko solarne ploce - celije puni bateriju i kada senzor dan-noc registruje da vise nema svetlosti za punjenje, automatski aktivira svetla!  Lampa je otporna na rdjanje kao i sve vremenske uslove.   Dodatni opis:   -Automatski senzor se aktivira u tami.    -Sadrži reciklažne punjive baterije, solarni panel puni baterije tokom dana, a svetlo će se automatski ukljuciti noću. Lampa se sastoji od 3 dela, kako bi je mogli sklopiti i rasklopiti.    -Inteligentna ušteda energije,    ne zahteva dodatna novcana sredstva, potpuno obnovljiv izvor energije.    -Cena pristupacna,    jednostavne su za instalaciju i bez potrebe za ožičenjem ili održavanjem.    -Izvor svetla: 1 LED-Prekidač: ON/OFF ( senzor dan-noc)-Materijal:    ABS i nerđajući čelik-Solarni panel: amorfni silicij 2V / 40mA-Baterija: 1 k 1.2V / 600mAh Ni-MH baterija (ugrađena)-Vreme punjenja: 6-8 sati-Radno vreme: 6 - 8 sati-Vek trajanja: 30000 sati-Veličina svetiljke (1kom): 55 x 330mm ( 33x5 cm)Troskove zamene ili povracaja robe snosi kupac. . .   

Rok za reklamaciju robe 5 dana. . .
   RADNA GARANCIJA !  

 Porucivanje se vrsi putem poruke na kupujem prodajem ili na broj telefona (poziv, sms, viber) Ime i prezime.     Ulica i broj.     Mesto i poštanski broj.     Broj telefona za kontakt.      Slanje: Postexpress

Pogledajte sve moje oglase klikom na dugme    “ Svi oglasi”  Hvala Vam na saradnji
ID Oglasa: #135620315
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.