slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Solarna lampa za dvoriste 4 komada set

399 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
543
17
pre 15 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aleksandar
Član od 03.03.2015.
kp izlog
1 komad 399din
4 komada 1399din
Specifikacije: Naziv proizvoda: solarna sijalica za kampovanje na travnjaku noćno svetlo Boja tela: Bela boja osvetljenja: bela/šareno Materijal: ABS Baterija: Ugrađeni solarni panel Ocena vodootpornosti: IP65 Veličina: 33,5 h 10 cm Sati punjenja: 8 sati Radno vreme: Do 8 sati nakon potpunog punjenja Led: 1led

Solarno svetlo takođe treba postaviti na lokaciju gde nema odsjaja (kao što je ulično svetlo) noću, jer će odsjaj
Pokrenite mehanizam za detekciju svetlosti unutar i automatski isključite funkciju osvetljenja proizvoda ili uključite svetlo.
početak

3. U slučaju kišnog vremena, efikasnost punjenja proizvoda biće niža od normalnog, tako da može doći do osvetljenja noćnog svetla.
Situacija malog vremena osvetljenja i skraćenog vremena osvetljenja je normalna pojava proizvoda za solarno osvetljenje.

Ako proizvod ne svetli, moguće je da je unutrašnja električna energija baterije istrošena. Isključite proizvod i ostavite da se puni na direktnom suncu jedan dan pre upotrebe proizvoda. Ako i dalje ne punite nakon punjenja Kada svetli, moguće je da je baterija prekoračila svoj radni vek i da je treba zameniti. Imajte na umu da samo navedenu upotrebu Specifikacije punjivih baterija, u suprotnom to može prouzrokovati oštećenje proizvoda ili dovesti do daljih rizika. 5. Redovno uklanjajte prašinu i ostatke sa površine solarnog panela, što će pomoći da se poboljša efikasnost punjenja proizvoda. 6. U slučaju lošeg vremena kao što je tajfun, grad ili jak sneg, bolje je da se proizvod vrati u zatvorenom prostoru radi boljeg Zaštitite proizvod.



ID Oglasa: #134587912
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.