slika
slika
slika
1 od 3

solarna lampa za komarce sa senzorom na pokret

1.200 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
89
6
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Prodajem Prodajem Čukarica online
Član od 10.10.2020.
kp izlog

Solarna zidna lampa sa lampom za komaraca
Možete da prebacujete između režima zidnog svetla, režima ubijanja komaraca i oba režima koji rade u isto vreme pritiskom na prekidač za napajanje. Punite na suncu tokom dana i automatski počnite da radite noću.
UV svetlo koje privlači bube: Koristeći prednost fototaksije insekata kao što su komarci, muve i moljci, Redeo Bug Zapper usvaja ultraljubičasto svetlo i električnu mrežu velike snage da privuče i uništi leteće insekte. Čuvajte svoj otvoreni prostor bez komaraca.
Senzor pokreta: Noću, ultra-jaka LED svetla se aktiviraju pokretom i svetla će se automatski uključiti i osvetliti vrata, garaže, trotoare i više spoljašnjih prostora. Uređaj osvetljava vaš put kući svojim LED svetlima koja se aktiviraju pokretom.
Solarno punjenje: Električni zatvarač protiv komaraca je opremljen solarnim panelom i punjivom baterijom koja se može puniti na suncu, bez zamene baterije. Može vam pomoći da uštedite račune za struju.
Jednostavna instalacija: Svaka solarna zidna lampa protiv komaraca dolazi sa svim potrebnim dodacima za brzu i jednostavnu instalaciju. Može se postaviti na zidove, vrata, ograde, drveće ili bilo gde gde postoje problemi sa letećim insektima.

Saljemo post expresom ili licno preuzimanje

Kon tel-066-146-600

ID Oglasa: #152819124
Informacije

Pogledajte ostale nase oglase rok dostave 2 radna dana. Sve porudzbine poručene do 14h. Salju se istog dana. Saljemo kurirskom sluzbom BEX cena postarine 450din.

Kon tel-066-146-600

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.