slika
slika
slika
slika
1 od 4

Solarna svetiljka vrlo jako svetlo

1.499 dinFiksno

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
235
10
pre 3 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Elektronika, 064/0754-160
Član od 07.12.2014.

12 ЛЕД соларни пејзажни рефлектори, ИП67 водоотпорна зидна светла на соларни погон 2-у-1 бежична спољна за двориште башту прилаз трем шеталиште за базен, 2 пакета хладно бело

 

1 reflektor 1.499 din.

 

2 reflektora 2499 din

 

ЛИТОМ 12 ЛЕД соларни пејзажни рефлектори, ИП67 водоотпорне зидне лампе на соларни погон 2-у-1 1. Соларни рефлектори хладне беле светлости: светлије 12 ЛЕД диода са укупно 600 лумена и шири угао осветљења од 120° и подесив за 90° већи соларни панел и дуже време рада са 18650 литијумском пуњива батеријом. ЛИТОМ соларно пејзажно светло је много јединственије, модерније и практичније у поређењу са другим 4-6 ЛЕД светлима на тржишту.
2. 2 режима осветљења за осветљење (увек укључено): режим слабог осветљења (12 сати) / режим високог осветљења (6 сати). ЛИТОМ соларни пејзажни рефлектори могу аутоматски детектовати промене у осветљености спољашњег окружења. Када је осветљеност довољно ниска да захтева осветљење, аутоматски ће се пребацити из режима складиштења енергије у режим осветљења без детекције покрета (аутоматски укључен ноћу / аутоматски искључен при изласку сунца).
3. Водећа ИП67 водоотпорна технологија: Направљена од АБС пластике која је отпорна на ударе и пошто је била огромна технолошка открића у водоотпорности, ЛИТОМ спољна соларна светла имају јединствени ИП67 водоотпорни дизајн и могу да издрже све врсте ужасних временских услова. Много издржљивији од других мање водоотпорних светала.
4. Функција 2 у 1 и 2 опције за инсталацију: Забијте у земљу помоћу кочића / Монтирајте на зид помоћу укључених шрафова. Оптимално за терасу, трем, стазу, палубу, базен, двориште, башту, гаражу, прилаз, стазу итд.
5. Обезбеђен врхунски квалитет: ЛИТОМ соларне сигурносне зидне лампе су добиле патенте за изглед и сертификате издате од стране ФЦЦ, ЦЕ, РоХС, МСДС, УН38.3, итд.
Топли савети: хладно бело

ID Oglasa: #143785303
Informacije

Posiljke se salju iskljucivo postexpres postom pouzecem  , danas za sutra ukoliko nema nekih izmena ili dogovora 

 

Da bi postarina bila jeftinija oko 200 din , poisiljka moze biti poslata kao CC  paket koji putuje duze od postexpress posiljke .   Za realiciju ovakve usluge potrebna je uplata unapred za kupljeni premet .

 

Za slanje je potrebna kompletna adresa.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.