slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Solarna vodootporna svetla za bašte u 7 boja set lampi od 6k

2.399 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
152
6
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Ove lampe u 7 boja su upravo ono što Vam je potrebno da ulepšate i osvetlite Vašu baštu na potpuno nov način! Set od 6 komada će sigurno privući pažnju svakog prolaznika, a Vi ćete moći da uživate u predivnom ambijentu čak i tokom noćnih sati.

Ova svetla su napravljena od visokokvalitetnih materijala koji ih čine izdržljivim i otpornim na vodu, tako da se ne morate brinuti o tome da li će preživeti kišni dan ili ne. Solarna tehnologija znači da svetla koriste sunčevu energiju kako bi se napunila tokom dana, tako da su potpuno besplatna za korišćenje i ekološki prihvatljiva.

MOGU BITI LAMPE – MOGU BITI  VISEĆI LAMPIONI

Set od 6 svetala dolazi u 7 boja, što Vam omogućava da birate između različitih boja u zavisnosti od Vašeg raspoloženja i prilike. Svetla su jednostavna za montažu i ne zahtevaju nikakve kablovske veze, tako da ih možete postaviti bilo gde u bašti ili na terasi.

Svetla automatski apsorbuju sunčevu svetlost tokom dana, pale se noću i gase u zoru. Ušteda energije i ekološki prihvatljiva.

Ove lampe imaju 3 režima osvetljenja: LOCK (fiksna boja), PAMETNO (promena boje jednog dana u jednoj boji), CIKLUS (cikliranje boja).

VRTNA SVETLA NA SOLARNI POGON I DUŽE OSVETLJENJE SA PROMENOM BOJA

3 REŽIM OSVETLJENJA I VISOKA OSVETLJENOST

2 NAČINA INSTALACIJE I NA SOLARNO NAPAJANJE &AUTO UKLJ. /ISKLJUČIVANJE

LAKO ZA UGRADNJU

OTPORNO NA SVE VREMENSKE PRILIKE

Ne samo da će ova svetla dati novi izgled Vašoj bašti, već će takođe stvoriti prijatnu atmosferu za Vas i Vaše goste, bilo da je reč o zabavi na otvorenom ili mirnom večernjem odmoru. Nabavite svoj set solarnih vodootpornih svetala za bašte u 7 boja odmah i uživajte u neverovatnom ambijentu!

SAVETI: UPORITE 6-8 SATI NA PUNOM SUNCU KADA PRVO DOBIJETE SVETLA ZA TRAVNJAK

ID Oglasa: #153252249
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.