slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Solarne lampe za bastu ( 8 dioda)

1.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
158
6
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
NikolaShop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
♻️Solarne lampe za dvoriste♻️

❗️(4 kom)❗️ (8 Dioda)

Mračno dvorište pored puta ili terase? Da li želite toplu atmosferu dok šetate? Ovaj predmet će vam ostvariti san.    
 1. Dolazi sa automatskim uključivanjem senzora od sumraka do zore i nije potrebno ožičenje: solarna uzemljena svetla solarne svetlosti u zemlji automatski se pali kada dođe noć i automatski se gasi kada sunce izađe. I sigurno za korištenje u blizini dece i kućnih ljubimaca 2 . ldealno za područja u kojima konvencionalno napajanje električnom energijom nije dostupno. 3. Obezbedite osvetljenje za bilo koje mesto: Nema potrebe da menjate žice ili baterije, koristite besplatnu solarnu energiju! Pomaže da osvetlite svoj put, čineći ga sigurnijim, ali takođe dodaje prelep akcenat noćnom pejzažu. Pažnja: 1. Uverite se da su sva svetla uključena u položaj ON pre instalacije. Uvjerite se da su lampe uključene pre nego što ih izvadite radi prikupljanja sunčeve energije. 2. Instalirajte svetlo u solarno osvetljenom području kako biste osigurali potpuno punjenje baterije tokom dana. 3. Ako svjetlo ne radi kada prvi put koristite, upalite svjetlo i zatim ga stavite na sunce 6-10 sati. 4. Što više sunčeve svetlosti dobije to će duže i svetlije LED svjetla na solarni pogon svetliti noću. 5. IP65 vodootporan, siguran i ekološki prihvatljiv. Paket uključuje: 4* svetla za travnjak 1* Uputstvo za upotrebu (engleski)
ID Oglasa: #137135643
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.