slika
1 od 1

Solarne lampe

2.600 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
85
1
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brankica Dimitrov
Član od 07.02.2023.
Svi oglasi
Set 6kom
Dvostruki prstenovi solarne lampe pružaju poseban i živopisan prizor poput pahuljice. Ovo je savršeno za ukrašavanje vašeg puta, dvorišta, bašte, popločanog dela i šetališta.

Baštenska svetla na solarni pogon mogu da svetle do 8 sati i pružaju jasnu osvetljenost, jer su izrađena od polisilicijumovih solarnih panela, punjivih baterija i ABS plastike otporne na koroziju.
100% na solarni pogon. Nakon što uključite prekidač, solarna svetla za put će se automatski puniti tokom dana, uključiti u sumrak i isključiti u zoru, što će vam uštedeti vreme i račune za struju.
Instalirajte bez dodatnih alata ili ožičenja. Samo uklonite jezičak ispod svetlosnog poklopca, uključite prekidač, izvucite donji šiljak iz cevi, instalirajte ga i ubacite u meku zemlju
ID Oglasa: #150940890
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.