slika
slika
slika
slika
1 od 4

Solarne okrugle lampe za baštu i dvorište 4kom.

1.599 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
99
2
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Predstavljamo vam savršeno rešenje za osvetljenje vaše bašte ili dvorišta – solarne okrugle lampe! Ove lampe ne samo da će dati predivan ambijentalni efekat vašem eksterijeru, već su i praktične i izuzetno jednostavne za korišćenje.

Savršena dekoracija – bez utroška struje

Izrađene od vrlo izdržljive plastike, ove lampe će dugo trajati i izdržati sve vremenske uslove na otvorenom. Instalacija je jednostavna – samo ih postavite na mesto koje je dostupno suncu i uživajte u njihovom svetlu tokom noći.

Ove lampe ne koriste električnu energiju ili baterije – napajaju se solarnom energijom. To znači da ne morate brinuti o kablovima ili napajanju strujom. Automatsko uključivanje i isključivanje čini ih još lakšim za korišćenje.

Koristeći LED tehnologiju, ove lampe osiguravaju dugo vreme osvetljenja i imaju ugrađen LED SMD izvor svetlosti sa hladnom belom bojom svetlosti. Senzor noćnog svetla automatski uključuje lampe, osvetljavajući vaš vrt ili dvorište. Čisto belo svetlo će dodati predivan efekat vašem eksterijeru.

Ove lampe su vodootporne i nude autonomno svetlo do 10 sati. U setu dobijate 4 lampe i 4 ubodna postolja. Nabavite solarne okrugle lampe za baštu ili dvorište i učinite svoj eksterijer još lepšim i funkcionalnijim!

ID Oglasa: #153252581
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.