slika
slika
slika
1 od 3

Solarni fenjer lampa - Staklena lampa u obliku tegle 2x

1.699 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
218
7
pre 12 dana
Odgovara na 6% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip I Sara - 0637022935
Član od 24.06.2020.
Svi oglasi
Solarna lampa staklena 2kom
Solarni fenjer za dvoriste
Viseca Lampa za dvoriste 

Jedinstveni dizajn kugle od staklene kugle omogućava kreiranje prelepih fraktalnih uzoraka.

Sa ravnim dnom i kukom od konoplje možete okačiti lampu ili je jednostavno postaviti na sto, tlo, stepenice itd. Idealan je za dom, balkon, ogradu, prilaz, ukrase za jelku. Takođe savršen za baštu, terasu, dvorište i stazu.

Zbog solarnog pogona, ekološki je i štedi energiju. Nije potrebno dodatno napajanje, uštedite troškove električne energije. Takođe, zgodno je za upotrebu, oni će se automatski uključiti u sumrak i ostati osvetljeni 6-8 sati.
 
Koristeći savete:
1. Uključite prekidač pre upotrebe.
2. Uverite se da se solarni panel nalazi na dovoljnoj sunčevoj svetlosti duže od 8 sati.
3. Solarno svetlo obično svetli do 6-8 sati nakon potpunog punjenja. Međutim, to zavisi i od geografske lokacije, vremenskih uslova i sezonskih faktora.
4. Održavajte površinu solarnog panela čistom kako biste bili sigurni da dobija dovoljno sunčeve svetlosti.
5. Vodootporan u kišnim i vlažnim uslovima, ali nemojte ga namerno potapati u vodu.

Uključuje:
2 komada napuknute staklene solarne lampe i šarenu kutiju.

Prečnik napuknute staklene kugle je 5,1 inča/13 cm, a visina kugle je 5,7 inča/14,5 cm.

Materijal: Kuka svetla je napravljena od čvrstog nerđajućeg čelika i jakog užeta, staklena kugla ima dizajn pucketanja, ali je veoma čvrsta, a svetlo na žici unutar staklene kugle je napravljeno od 20 toplih žutih LED dioda.

Jednostavan za upotrebu:

Samo upalite svetlo i okačite ga na drveće, ili ga možete postaviti na sto, tlo, stepenice ili bilo koje mesto koje želite da ukrasite.

Solarni panel puni bateriju tokom dana, a kada je mrak, LED svetla se automatski uključuju toplo žutom bojom. Može trajati oko 6-8 sati ako je potpuno napunjen. Otporne na vremenske uslove:

Solarne lampe od napuklog stakla su otporne na vremenske uslove i dizajnirane da izdrže sunčane dane, kišne noći i male snežne dane, pogodne za bašte, terase, dvorišta, staze, drveće, itd.

Poklopac solarnog panela je sa vodootpornim prstenom, pa vas molimo da zatvorite poklopac čvrsto.


Ako zelite da porucite, posaljite nam poruku sa vasim podacima (ime,  prezime, adresa i broj telefona) preko KUPUJEM PRODAJEM, ili poruku na broj telefona 0637022935 ili to mozete obaviti pozivom na broj 0637022935
ID Oglasa: #150097721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.