slika
1 od 1

Dihtung garnitura Briggs & Stratton 450 500 550

1.360 din

Kikinda
Novo
28
4
juče
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Dihtung garnitura za Briggs &Stratton motore serija 450, 500 i 550 je ključna komponenta koja obezbeđuje pravilno zaptivanje i održava optimalne performanse motora. Evo opisa proizvoda:

Tehničke karakteristike:

  • Kompatibilnost sa motorima:  Dihtung garnitura je posebno dizajnirana za motore Briggs &Stratton serija 450, 500 i 550. Ova precizna kompatibilnost garantuje odgovarajuće zaptivanje i funkcionalnost.
  • Materijal:  Izrađena je od visokokvalitetnih materijala koji pružaju otpornost na visoke temperature i pritisak, obezbeđujući dug vek trajanja.
  • Sastav dihtunga:  Garnitura obuhvata različite dihtunge potrebne za pravilno zaptivanje različitih delova motora, uključujući glavu cilindra i druge kritične tačke.

Prednosti i Performanse:

  • Efikasno zaptivanje:  Pravilno postavljena dihtung garnitura obezbeđuje efikasno zaptivanje između komponenti motora, sprečavajući curenje gasova i ulja.
  • Optimalne performanse motora:  Održava optimalne performanse motora, obezbeđujući pravilnu kompresiju i rad motora.

Upotreba i Održavanje:

  • Instalacija od strane stručnjaka:  Preporučuje se instalacija od strane kvalifikovanog tehničara kako bi se osiguralo tačno postavljanje dihtunga i pravilno zaptivanje.
  • Redovno održavanje:  Periodično proveravajte stanje dihtung garniture i zamenjujte je po potrebi kako biste očuvali optimalne performanse motora.

Napomena:

  • Pratite uputstva proizvođača motora prilikom zamene dihtung garniture.
  • Održavajte redovne intervale zamene dihtunga kako biste izbegli curenje i održali performanse motora.

Kvalitetna dihtung garnitura za Briggs &Stratton motore serija 450, 500 i 550 ključna je za održavanje pouzdanosti i dugotrajnosti vašeg motora.

ID Oglasa: #159509989
Informacije

 ❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

⭐️ Kompletna ponuda: agromoto . rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.