slika
1 od 1

Komplet za servis Briggs & Stratton 3 do 4 KS Classic

1.510 din

Kikinda
Novo
1.378
36
juče
Odgovara na 92% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
✅AgroMOTO - 061/25-25-444
Član od 21.01.2022.
kp izlog

Komplet za servisiranje motornih kosilica sa Briggs &Stratton motorom serije Classic, Sprint, 450, 500, 550 je namenjen održavanju i optimalnom funkcionisanju vaše kosilice. Ovaj set sadrži sve ključne komponente koje su vam potrebne za redovno održavanje motora.

U kompletu se nalazi 0.6L motornog ulja Briggs &Stratton 100005E, koje je specijalno formulirano za Briggs &Stratton motore i pruža optimalno podmazivanje i zaštitu. Preporučuje se zamena ulja u intervalu od 1 do 3 puta godišnje, u zavisnosti od obima rada.

Takođe, u kompletu se nalazi svećica Willtek WGL5RC, koja je ključna za paljenje motora. Preporučuje se zamena svećice jednom godišnje kako bi se osiguralo pouzdano paljenje i optimalno sagorevanje goriva.

Pumpica za gorivo 003447 takođe je deo kompleta i koristi se za pravilno snabdevanje motora gorivom. Filter vazduha W04-36 ima ulogu da zadrži čestice prašine i nečistoće iz vazduha, čime se obezbeđuje čist i dobar protok vazduha ka motoru.

Set membrana karburatora 18220-USA je takođe deo kompleta i koristi se za zamenu membrana u karburatoru. Ove membrane su važne za pravilno doziranje goriva i obezbeđivanje optimalne performanse motora.

Preporučuje se zamena svećice, filtera vazduha i membrana karburatora jednom godišnje, dok se ulje menja u skladu sa preporukama proizvođača. Redovno servisiranje kosilice sa ovim kompletom pomaže u očuvanju performansi motora, produžava vek trajanja i osigurava pouzdan rad tokom sezone košenja.

ID Oglasa: #132013298
Informacije

 ❗ Kontaktirajte nas prvo putem KP poruka pre poručivanja, radi provere dostupnost artikala.

 

CC pakete ne šaljemo.

✅ Troškovi isporuke su 430 din. Isporuka 2-5 radnih dana (ne računa se vikend), putem AKS ili Pošte.

✅ Plaćanje pouzećem.

✅ Proizvodi su novi sa 2 god. saobraznosti. Fiskalni račun se isporučuje sa robom.

⭐️ Kompletna ponuda: agromoto . rs

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.